1
TÍTULO: How can food processing achieve food and nutrition security?  Full Text
AUTORES: Fardet, Anthony; Gold, Stefan; Delgado, Amelia; Kopsahelis, Nikolaos; Kachrimanidou, Vasiliki; Kaur, Lovedeep; Galli, Francesca; Rock, Edmond;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABLE DEVELOPMENT
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Tackling Food Waste in the Tourism Sector: Towards a Responsible Consumption Trend  Full Text
AUTORES: Delgado, Amelia; Rodriguez, Rosmel; Staszewska, Anna;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 15, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Sustainability Opportunities for Mediterranean Food Products through New Formulations Based on Carob Flour (Ceratonia siliqua L.)  Full Text
AUTORES: Issaoui, M; Flamini, G; Delgado, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 13, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Enrichment of white flour with spices positively impacts safety and consumer acceptance of bread  Full Text
AUTORES: Manel Issaoui; Mahfoudhi Nesrine; Guido Flamini; Amelia Delgado;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Phenols, Flavors, and the Mediterranean Diet  Full Text
AUTORES: Manel Issaoui; Amelia Martins Delgado; Giorgia Caruso; Maria Micali; Marcella Barbera; Hager Atrous; Amira Ouslati; Nadia Chammem;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 103, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Phenolic Substances in Foods and Anticarcinogenic Properties: A Public Health Perspective  Full Text
AUTORES: Pasqualina Lagana; Maria Anna Coniglio; Marco Fiorino; Amelia Martins Delgado; Nadia Chammen; Manel Issaoui; Maria E Gambuzza; Candela Iommi; Luca Soraci; Moawiya A Haddad; Santi Delia;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 103, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS
7
TÍTULO: Contribution of Tocols to Food Sensorial Properties, Stability, and Overall Quality  Full Text
AUTORES: Amelia Delgado; Said Al Hamimi; Mohamed Fawzy Ramadan; Maryna De Wit; Alessandra Durazzo; Kar Lin Nyam; Manel Issaoui;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 2020
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Analysis of Main and Healthy Phenolic Compounds in Foods  Full Text
AUTORES: Amelia Martins Delgado; Manel Issaoui; Nadia Chammem;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 102, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Review of the Role of Fluid Dairy in Delivery of Polyphenolic Compounds in the Diet: Chocolate Milk, Coffee Beverages, Matcha Green Tea, and Beyond  Full Text
AUTORES: Arpan R Bhagat; Amelia Martins Delgado; Manel Issaoui; Nadia Chammem; Marco Fiorino; Alessandra Pellerito; Sofia Natalello;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 102, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Food Crises and Food Safety Incidents in European Union, United States, and Maghreb Area: Current Risk Communication Strategies and New Approaches  Full Text
AUTORES: Nadia Chammem; Manel Issaoui; Ana Isabel Damaso De Almeida; Amelia Martins Delgado;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 101, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 2. Total de resultados: 13.