1
TÍTULO: Mass spectrometry-based quantification of immunostimulatory gliadin proteins and peptides in coloured wheat varieties: Implications for Celiac Disease  Full Text
AUTORES: Dias, Ricardo; da Silva, Sara; Monteiro, Bruna; Perez Gregorio, Rosa; Mateus, Nuno; Gianfrani, Carmen; Barone, Maria Vittoria; Martinek, Petr; Freitas, Victor ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 178
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Unveiling the Immunomodulatory Potential of Phenolic Compounds in Food Allergies  Full Text
AUTORES: Rodolfo Simões; Ana Catarina Ribeiro; Ricardo Dias; Victor Freitas ; Susana Soares; Rosa Pérez Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Nutrients, VOLUME: 16, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: New trends from plant secondary metabolism in the pharmaceutical industry
AUTORES: Oliveira, H; Pérez Gregorio, R; Fernandes, I ; Soares, S ; Freitas, V ; Dias, R;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1 Unpaywall
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Extraction and production of drugs from plant
AUTORES: Soria Lopez, A; Muñoz Seijas, N; Perez Gregorio, R; Simal Gandara, J; Otero, P;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Phytochemicals in Medicinal Plants: Biodiversity, Bioactivity and Drug Discovery
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Phenolic Compounds in Wine
AUTORES: Ricardo Dias ; Rosa Pérez Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Beverages, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Unlocking the Potential of Spent Coffee Grounds as a Source of Humic-like Substances with High Antioxidant Capacity
AUTORES: Bravo, Carlo; Perez Gregorio, Rosa; Pellegrini, Elisa; Contin, Marco; Brandao, Elsa; Ramos, Rui Miguel ; Martin Neto, Ladislau; de Nobili, Maria; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Sulfur-containing compounds from plants
AUTORES: Vera Castro; Carpena M.; Fraga-Corral M.; Lopez-Soria A.; Garcia-Perez P.; Barral-Martinez M.; Perez-Gregorio R.; Hui Cao; Simal-Gandara J.; Prieto M.A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Phenolic Compounds in Wine
AUTORES: Ricardo Dias; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Beverages, VOLUME: 9, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Anthocyanins as Immunomodulatory Dietary Supplements: A Nutraceutical Perspective and Micro-/Nano-Strategies for Enhanced Bioavailability
AUTORES: Thadiyan Parambil Ijinu; Lorenza Francesca De Lellis; Santny Shanmugarama; Rosa Pérez-Gregorio; Parameswaran Sasikumar; Hammad Ullah; Daniele Giuseppe Buccato; Alessandro Di Minno; Alessandra Baldi; Maria Daglia;
PUBLICAÇÃO: 2023
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Anthocyanins as Immunomodulatory Dietary Supplements: A Nutraceutical Perspective and Micro-/Nano-Strategies for Enhanced Bioavailability
AUTORES: Thadiyan Parambil Ijinu; Lorenza Francesca De Lellis; Santny Shanmugarama; Rosa Pérez-Gregorio; Parameswaran Sasikumar; Hammad Ullah; Daniele Giuseppe Buccato; Alessandro Di Minno; Alessandra Baldi; Maria Daglia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Nutrients, VOLUME: 15, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 23.