1
TÍTULO: Ultrasound-assisted extraction of hydroxytyrosol and tyrosol from olive pomace treated by gamma radiation: process optimization and bioactivity assessment
AUTORES: Madureira, Joana; Albuquerque, Bianca; Dias, Maria Ines; Pinela, Jose; Calhelha, Ricardo C.; Santos Buelga, Celestino; Margaca, Fernanda M. A.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Verde, Sandra Cabo; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD & FUNCTION
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Effect of Olive Pomace Extract Application and Packaging Material on the Preservation of Fresh-Cut Royal Gala Apples
AUTORES: Madureira, Joana; Melgar, Bruno; Alves, Vitor D.; Moldao Martins, Margarida; Margaca, Fernanda M. A.; Santos Buelga, Celestino; Barros, Lillian; Verde, Sandra Cabo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3 Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Microbiota Assessment of Fresh-Cut Apples Packaged in Two Different Films
AUTORES: Madureira, Joana; Goncalves, Sara; Santos Buelga, Celestino; Margaca, Fernanda M. A.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Cabo Verde, Sandra;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Ionizing radiation for treatment of pharmaceutical compounds: A review
AUTORES: Madureira, Joana; Melo, Rita; Margaca, Fernanda M. A.; Verde, Sandra Cabo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF WATER PROCESS ENGINEERING, VOLUME: 49
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Phenolic Compounds from Irradiated Olive Wastes: Optimization of the Heat-Assisted Extraction Using Response Surface Methodology
AUTORES: Madureira, J; Melgar, B; Santos Buelga, C; Margaca, FMA; Ferreira, ICFR; Barros, L; Verde, SC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: CHEMOSENSORS, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Applications of bioactive compounds extracted from olive industry wastes: A review  Full Text
AUTORES: Madureira, J; Margaca, FMA; Santos Buelga, C; Ferreira, ICFR; Verde, SC; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Effect of Ionizing Radiation and Refrigeration on the Antioxidants of Strawberries
AUTORES: Barkaoui, S; Madureira, J; Santos, PMP; Margaca, FMA; Miloud, NB; Mankai, M; Boudhrioua, NM; Verde, SC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Preservation treatment of fresh raspberries by e-beam irradiation
AUTORES: Elias, MI; Madureira, J; Santos, PMP; Carolino, MM; Margaca, FMA; Verde, SC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 66
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 35
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Ionizing Radiation Technologies to Increase the Extraction of Bioactive Compounds from Agro-Industrial Residues: A Review  Full Text
AUTORES: Madureira, J; Barros, L; Verde, SC; Margaca, FMA; Santos Buelga, C; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 40
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 21
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Virucidal activity of gamma radiation on strawberries and raspberries
AUTORES: Pimenta, AI; Margaca, FMA; Verde, SC;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 304
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16
NO MEU: ORCID
Página 1 de 7. Total de resultados: 62.