Pedro Rafael Traqueia da Cunha
AuthID: R-001-QDS
1
TÃTULO: Effect of 300 and 500 MPa pressure treatments on starch-water adsorption/desorption isotherms and hysteresis Full Text
AUTORES: Mauro D Santos; Pedro Cunha; Rui P Queiros; Liliana G Fidalgo; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 34, NÚMERO: 4
AUTORES: Mauro D Santos; Pedro Cunha; Rui P Queiros; Liliana G Fidalgo; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 34, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Amino acid profile and Maillard compounds of sun-dried pears. Relation with the reddish brown colour of the dried fruits Full Text
AUTORES: Manuel A Coimbra ; Claudia Nunes ; Pedro R Cunha; Raquel Guine ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 233, NÚMERO: 4
AUTORES: Manuel A Coimbra ; Claudia Nunes ; Pedro R Cunha; Raquel Guine ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 233, NÚMERO: 4