1
TÍTULO: Apple Puree Pasteurization by Pulsed Electric Fields: From Microbial Safety to Financial Viability Assessment
AUTORES: Pino Hernandez, Enrique; Valerio, Paula; Dias, Sara; Evangelista, Marta B.; Alves, Marco;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS) in PROCEEDINGS OF THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON WATER ENERGY FOOD AND SUSTAINABILITY, ICOWEFS 2023, VOLUME: Part F2516
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2
TÍTULO: Development and Application of the Quality Index Method for Ice-Stored King Weakfish (Macrodon ancylodon)
AUTORES: Alves, Rafaela Cristina Barata; Pino Hernandez, Enrique; Barbosa, Jhonatas Rodrigues; da Silva, Elen Vanessa Costa; de Lima, Consuelo Lucia Sousa; Miranda, Raul Coimbra; Lourenco, Lucia de Fatima Henriques;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
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3
TÍTULO: The composite approach as a hybrid approach to business process modeling: proposition and empirical evaluation
AUTORES: Antunes, Pedro; Pino, Jose A.; Nkhoma, Mathews; Thuan, Nguyen Hoang;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BUSINESS PROCESS MANAGEMENT JOURNAL
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4
TÍTULO: Evaluation of muscle cuts of pirarucu (Arapaima gigas) and sous vide product characterization and quality parameters
AUTORES: Enrique Pino Hernandez; Raul N de Carvalho Junior; Rafaela C B Barata Alves; Maria Regina S P Peixoto Joele; Natacia D E da Silva e Silva; Elen V C Costa da Silva; Lucia de F. Henriques Lourenco;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 20
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5
TÍTULO: Influence of grilling pretreatment and optimization ofsous videprocessing parameters on the physicochemical and microbiological quality of pirarucu fillet
AUTORES: Enrique Pino Hernandez; Wanessa Almeida da Costa; Eder A F Furtado Araujo; Pedro M Villa; Lucia de F. Henriques Lourenco; Raul de Carvalho Junior;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
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6
TÍTULO: Development and optimization of biodegradable fish gelatin composite film added with buriti oil
AUTORES: Natacia D E Da Silva E Silva; Enrique Jose G P Gregorio Pino Hernandez; Cleidiane Da Silva Araujo; Maria Regina S P Sarkis Peixoto Joele; Lucia de Fatima Henriques Lourenco;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CYTA-JOURNAL OF FOOD, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
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