1
TÍTULO: Fermented food/beverage and health: current perspectives  Full Text
AUTORES: Durazzo, Alessandra; Carocho, Marcio; Heleno, Sandrina A.; Pedrosa, Mariana C.; Ueda, Jonata M.; Barros, Lillian; Souto, Eliana B. ; Santini, Antonello; Lucarini, Massimo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: RENDICONTI LINCEI-SCIENZE FISICHE E NATURALI, VOLUME: 33, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Sustainable Development of Coastal Food Services  Full Text
AUTORES: Mariia Iamkovaia; Manuel Arcila; Filomena Cardoso Martins; Alfredo Izquierdo;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Modelling structural concrete with strut-and-tie model combined with 2d finite elements - a model factor for the assessment of strut-and-tie models
AUTORES: Ferreira, MP; Almeida, JF; Lourenço, MS;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: International fib Symposium on High Tech Concrete: Where Technology and Engineering Meet, 2017 in fib Symposium
INDEXADO EM: Scopus