1
TÍTULO: Exploring the Impacts of Sorghum (Sorghum bicolor L. Moench) Germination on the Flour's Nutritional, Chemical, Bioactive, and Technological Properties
AUTORES: Salvati, Diogo; Paschoalinotto, Beatriz Helena; Mandim, Filipa; Ferreira, Isabel C. F. R.; Steinmacher, Nadia Cristiane; Pereira, Carla; Dias, Maria Ines;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: The Impact of Deficit Irrigation on the Agronomic Performance and Chemical Composition of Scolymus hispanicus L.
AUTORES: Polyzos, Nikolaos; Paschoalinotto, Beatriz H.; Pires, Tania C. S. P.; Anibarro Ortega, Mikel; Calhelha, Ricardo; Ferreira, Isabel C. F. R.; Dias, Maria Ines; Barros, Lillian; Petropoulos, Spyridon A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Chemical and Bioactive Properties of Red Rice with Potential Pharmaceutical Use  Full Text
AUTORES: Baptista, Eugenia; Liberal, Angela; Cardoso, Rossana V. C.; Fernandes, Angela; Dias, Maria Ines; Pires, Tania C. S. P.; Calhelha, Ricardo C.; Garcia, Pablo A.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barreira, Joao C. M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Nutraceuticals and dietary supplements: balancing out the pros and cons
AUTORES: Fernandes, Filipa A.; Carocho, Marcio; Prieto, Miguel A.; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.; Heleno, Sandrina A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 15, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Chemical and Bioactive Evaluation of Essential Oils from Edible and Aromatic Mediterranean Lamiaceae Plants  Full Text
AUTORES: Sprea, Rafael M.; Caleja, Cristina; Finimundy, Tiane C.; Calhelha, Ricardo C.; Pires, Tania C. S. P.; Amaral, Joana S.; Prieto, Miguel A.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Pereira, Eliana; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Determination of Carbohydrate Composition in Lentils Using Near-Infrared Spectroscopy  Full Text
AUTORES: Lopez Calabozo, Rocio; Liberal, Angela; Fernandes, Angela; Revilla, Isabel; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Vivar Quintana, Ana M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SENSORS, VOLUME: 24, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Exploring the Bioactive Properties of Hydroethanolic Cork Extracts of Quercus cerris and Quercus suber
AUTORES: Sen, Umut; Almeida, Daiana; da Silveira, Tayse F. F.; Pires, Tania S. P.; Anibarro Ortega, Mikel; Mandim, Filipa; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.; Pereira, Helena; Fernandes, Angela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: How Does Domestic Cooking Affect the Biochemical Properties of Wild Edible Greens of the Asteraceae Family?
AUTORES: Liava, Vasiliki; Fernandes, Angela; Reis, Filipa; Finimundy, Tiane; Mandim, Filipa; Pinela, Jose; Stojkovic, Dejan; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Petropoulos, Spyridon A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Biochemical Composition of Pumpkin Seeds and Seed By-Products
AUTORES: Polyzos, Nikolaos; Fernandes, Angela; Calhelha, Ricardo C.; Petrovic, Jovana; Sokovic, Marina; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Petropoulos, Spyridon A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 104. Total de resultados: 1039.