Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
AuthID: R-000-6G7
1
TÃTULO: Development of Frozen Pulps and Powders from Carrot and Tomato by-Products: Impact of Processing and Storage Time on Bioactive and Biological Properties
AUTORES: Araujo Rodrigues, H; Santos, D; Campos, DA; Ratinho, M; Rodrigues, IM; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 7, NÚMERO: 7
AUTORES: Araujo Rodrigues, H; Santos, D; Campos, DA; Ratinho, M; Rodrigues, IM; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 7, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Impact of Processing Approach and Storage Time on Bioactive and Biological Properties of Rocket, Spinach and Watercress Byproducts
AUTORES: Araujo Rodrigues, H; Santos, D; Campos, DA; Guerreiro, S; Ratinho, M; Rodrigues, IM; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
AUTORES: Araujo Rodrigues, H; Santos, D; Campos, DA; Guerreiro, S; Ratinho, M; Rodrigues, IM; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Influence of Thermal and Pressure Treatments on Inhibition of Potato Tuber Sprouting
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Ivo M Rodrigues; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, VOLUME: 33, NÚMERO: 6
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Ivo M Rodrigues; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, VOLUME: 33, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Isolation and valorisation of vegetable proteins from oilseed plants: Methods, limitations and potential Full Text
AUTORES: Ivo M Rodrigues; Jorge F J Coelho ; Graca G V S Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 109, NÚMERO: 3
AUTORES: Ivo M Rodrigues; Jorge F J Coelho ; Graca G V S Carvalho ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 109, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Inhibition of potato tuber sprouting by pressure treatments. Potato sprouting inhibition by pressure Full Text
AUTORES: Jorge A Saraiva ; Ivo M Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 1
AUTORES: Jorge A Saraiva ; Ivo M Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Evaluation of the maize (Zea mays L.) diversity on the Archipelago of Madeira Full Text
AUTORES: Miguel Ângelo A Pinheiro de Carvalho; José Filipe Teixeira Ganança; Ivo Abreu; Nélia F Sousa; Teresa Marques M dos Santos; Maria Rita Clemente Vieira; Mario Motto;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: Genet Resour Crop Evol - Genetic Resources and Crop Evolution, VOLUME: 55, NÚMERO: 2
AUTORES: Miguel Ângelo A Pinheiro de Carvalho; José Filipe Teixeira Ganança; Ivo Abreu; Nélia F Sousa; Teresa Marques M dos Santos; Maria Rita Clemente Vieira; Mario Motto;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: Genet Resour Crop Evol - Genetic Resources and Crop Evolution, VOLUME: 55, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef