1
TÍTULO: Effect of gamma irradiation and extended storage on selected chemical constituents and antioxidant activities of sliced mushroom  Full Text
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Tugba Gunaydi; Hasan Alkan; Amilcar L Antonio; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FAO/IAEA International Symposium on Food Safety and Quality - Applications of Nuclear and Related Techniques in FOOD CONTROL, VOLUME: 72
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Susceptibility of dry-cured tuna to oxidative deterioration and biogenic amines generation: I. Effect of NaCl content, antioxidant type and ageing  Full Text
AUTORES: Roseiro, LC; Santos, C; Goncalves, H; Serrano, C; Aleixo, C; Partidario, A; Lourenco, AR; Abreu A Dias; da Ponte, DJB;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 228
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Functional foods based on extracts or compounds derived from mushrooms  Full Text
AUTORES: Filipa S Reis; Anabela Martins; Helena Vasconcelos, MH ; Patricia Morales; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 66
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 51
5
TÍTULO: Wild Morchella conica Pers. from different origins: a comparative study of nutritional and bioactive properties. Valorization of wild Morchella conica Pers. from different origins   Full Text
AUTORES: Vanessa Vieira; Angela Fernandes; Lillian Barros; Jasmina Glamoclija; Ana Ciric; Dejan Stojkovic; Anabela Martins; Marina Sokovic; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 96, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Gamma and electron-beam irradiation as viable technologies for wild mushrooms conservation: effects on macro- and micro-elements  Full Text
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Amilcar L Antonio; Andrzej Rafalski; Patricia Morales; Virginia Fernandez Ruiz; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 242, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Anti-inflammatory potential of mushroom extracts and isolated metabolites  Full Text
AUTORES: Oludemi Taofiq; Anabela Martins; Maria Filomena Barreiro; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 50
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Mushrooms extracts and compounds in cosmetics, cosmeceuticals and nutricosmetics-A review  Full Text
AUTORES: Oludemi Taofiq; Ana M Gonzalez Paramas; Anabela Martins; Maria Filoniena Barreiro; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 90
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 6. Total de resultados: 55.