Anabela Rodrigues Lourenco Martins
AuthID: R-002-28F
1
TÃTULO: Effect of gamma irradiation and extended storage on selected chemical constituents and antioxidant activities of sliced mushroom Full Text
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Tugba Gunaydi; Hasan Alkan; Amilcar L Antonio; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FAO/IAEA International Symposium on Food Safety and Quality - Applications of Nuclear and Related Techniques in FOOD CONTROL, VOLUME: 72
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Tugba Gunaydi; Hasan Alkan; Amilcar L Antonio; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FAO/IAEA International Symposium on Food Safety and Quality - Applications of Nuclear and Related Techniques in FOOD CONTROL, VOLUME: 72
2
TÃTULO: Susceptibility of dry-cured tuna to oxidative deterioration and biogenic amines generation: I. Effect of NaCl content, antioxidant type and ageing Full Text
AUTORES: Roseiro, LC; Santos, C; Goncalves, H; Serrano, C; Aleixo, C; Partidario, A; Lourenco, AR; Abreu A Dias; da Ponte, DJB;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 228
AUTORES: Roseiro, LC; Santos, C; Goncalves, H; Serrano, C; Aleixo, C; Partidario, A; Lourenco, AR; Abreu A Dias; da Ponte, DJB;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 228
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Functional foods based on extracts or compounds derived from mushrooms Full Text
AUTORES: Filipa S Reis; Anabela Martins; Helena Vasconcelos, MH ; Patricia Morales; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 66
AUTORES: Filipa S Reis; Anabela Martins; Helena Vasconcelos, MH ; Patricia Morales; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 66
4
TÃTULO: Development of nutraceutical formulations based on the mycelium of Pleurotus ostreatus and Agaricus bisporus
AUTORES: Rossana V C Cardoso; Angela Fernandes; Beatriz B P P Oliveira ; Ricardo C Calhelha; Lillian Barros; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 6
AUTORES: Rossana V C Cardoso; Angela Fernandes; Beatriz B P P Oliveira ; Ricardo C Calhelha; Lillian Barros; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 6
5
TÃTULO: Wild Morchella conica Pers. from different origins: a comparative study of nutritional and bioactive properties. Valorization of wild Morchella conica Pers. from different origins Full Text
AUTORES: Vanessa Vieira; Angela Fernandes; Lillian Barros; Jasmina Glamoclija; Ana Ciric; Dejan Stojkovic; Anabela Martins; Marina Sokovic; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 96, NÚMERO: 1
AUTORES: Vanessa Vieira; Angela Fernandes; Lillian Barros; Jasmina Glamoclija; Ana Ciric; Dejan Stojkovic; Anabela Martins; Marina Sokovic; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 96, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Extended use of gamma irradiation in wild mushrooms conservation: Validation of 2 kGy dose to preserve their chemical characteristics Full Text
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Amilcar L Antonio; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 67
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Amilcar L Antonio; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 67
7
TÃTULO: Gamma and electron-beam irradiation as viable technologies for wild mushrooms conservation: effects on macro- and micro-elements Full Text
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Amilcar L Antonio; Andrzej Rafalski; Patricia Morales; Virginia Fernandez Ruiz; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 242, NÚMERO: 7
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Amilcar L Antonio; Andrzej Rafalski; Patricia Morales; Virginia Fernandez Ruiz; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 242, NÚMERO: 7
8
TÃTULO: Anti-inflammatory potential of mushroom extracts and isolated metabolites Full Text
AUTORES: Oludemi Taofiq; Anabela Martins; Maria Filomena Barreiro; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 50
AUTORES: Oludemi Taofiq; Anabela Martins; Maria Filomena Barreiro; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 50
9
TÃTULO: Mushrooms extracts and compounds in cosmetics, cosmeceuticals and nutricosmetics-A review Full Text
AUTORES: Oludemi Taofiq; Ana M Gonzalez Paramas; Anabela Martins; Maria Filoniena Barreiro; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 90
AUTORES: Oludemi Taofiq; Ana M Gonzalez Paramas; Anabela Martins; Maria Filoniena Barreiro; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 90
10
TÃTULO: Nutritional characterisation of Pleurotus ostreatus (Jacq. ex Fr.) P. Kumm. produced using paper scraps as substrate Full Text
AUTORES: Angela Fernandes; Lillian Barros; Anabela Martins; Paulo Herbert; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 169
AUTORES: Angela Fernandes; Lillian Barros; Anabela Martins; Paulo Herbert; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 169