João Carlos Martins Barreira
AuthID: R-000-6W8
1
TÃTULO: Comparison of milk-clotting activity measurement using the Berridge's operator-based approach and a proposed digital method
AUTORES: Caeiro, Jose Jasnau; Martins, Joao Carlos; Alvarenga, Nuno; Gomes, Sandra; Martins, Antonio P. L.; Reboredo, Fernando; Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 159
AUTORES: Caeiro, Jose Jasnau; Martins, Joao Carlos; Alvarenga, Nuno; Gomes, Sandra; Martins, Antonio P. L.; Reboredo, Fernando; Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 159
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: The antihyperuricemia activity of Astragali Radix through regulating the expression of uric acid transporters via PI3K/Akt signalling pathway Full Text
AUTORES: Zhang, Meng Qi; Sun, Ke Xin; Guo, Xu; Chen, Ying Ying; Feng, Cai Yun; Chen, Jia Shu; Barreira, Joao C. M.; Prieto, Miguel A.; Sun, Jin Yue; Zhang, Jian Dong; Li, Ning Yang; Liu, Chao;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF ETHNOPHARMACOLOGY, VOLUME: 317
AUTORES: Zhang, Meng Qi; Sun, Ke Xin; Guo, Xu; Chen, Ying Ying; Feng, Cai Yun; Chen, Jia Shu; Barreira, Joao C. M.; Prieto, Miguel A.; Sun, Jin Yue; Zhang, Jian Dong; Li, Ning Yang; Liu, Chao;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF ETHNOPHARMACOLOGY, VOLUME: 317
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Camellia japonica Flowers as a Source of Nutritional and Bioactive Compounds
AUTORES: Pereira, Antia G.; Cassani, Lucia; Liu, Chao; Li, Ningyang; Chamorro, Franklin; Barreira, Joao C. M.; Simal Gandara, Jesus; Prieto, Miguel A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 15
AUTORES: Pereira, Antia G.; Cassani, Lucia; Liu, Chao; Li, Ningyang; Chamorro, Franklin; Barreira, Joao C. M.; Simal Gandara, Jesus; Prieto, Miguel A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Potato biodiversity: A linear discriminant analysis on the nutritional and physicochemical composition of fifty genotypes Full Text
AUTORES: Sampaio, SL; Barreira, JCM; Fernandes, A; Petropoulos, SA; Alexopoulos, A; Santos Buelga, C; Ferreira, ICFR; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 345
AUTORES: Sampaio, SL; Barreira, JCM; Fernandes, A; Petropoulos, SA; Alexopoulos, A; Santos Buelga, C; Ferreira, ICFR; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 345
5
TÃTULO: Biostimulants Application Alleviates Water Stress Effects on Yield and Chemical Composition of Greenhouse Green Bean (Phaseolus vulgaris L.)
AUTORES: Petropoulos, SA; Fernandes, A; Plexida, S; Chrysargyris, A; Tzortzakis, N; Barreira, JCM; Barros, L; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
AUTORES: Petropoulos, SA; Fernandes, A; Plexida, S; Chrysargyris, A; Tzortzakis, N; Barreira, JCM; Barros, L; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Castanea sativa male flower extracts as an alternative additive in the Portuguese pastry delicacy "pastel de nata"
AUTORES: Cristina Caleja; Lillian Barros; Joao C M Barreira; Marina Sokovic; Ricardo C Calhelha; Albino Bento; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
AUTORES: Cristina Caleja; Lillian Barros; Joao C M Barreira; Marina Sokovic; Ricardo C Calhelha; Albino Bento; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: PRIPRO: A Comparison of Classification Algorithms for Managing Receiving Notifications in Smart Environments
AUTORES: Martins, JA; Ochoa, IS; Silva, LA; Mendes, AS; Gonzalez, GV; Santana, JD; Leithardt, VRQ ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
AUTORES: Martins, JA; Ochoa, IS; Silva, LA; Mendes, AS; Gonzalez, GV; Santana, JD; Leithardt, VRQ ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
8
TÃTULO: y Characterization and Application of Pomegranate Epicarp Extracts as Functional Ingredients in a Typical Brazilian Pastry Product Full Text
AUTORES: Veloso, FD; Caleja, C; Calhelha, RC; Pires, TCS; Alves, MJ; Barros, L; Genena, AK; Barreira, JCM; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 7
AUTORES: Veloso, FD; Caleja, C; Calhelha, RC; Pires, TCS; Alves, MJ; Barros, L; Genena, AK; Barreira, JCM; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 7
9
TÃTULO: Therapeutic, Phytochemistry, and Pharmacology of Acorns (Quercus Nuts): A Review
AUTORES: Vinha, AF; Barreira, JCM; Ferreira, ICFR; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Reference Series in Phytochemistry
AUTORES: Vinha, AF; Barreira, JCM; Ferreira, ICFR; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Reference Series in Phytochemistry
10
TÃTULO: Phenolic Profile of Croton urucurana Baill. Leaves, Stems and Bark: Pairwise Influence of Drying Temperature and Extraction Solvent Full Text
AUTORES: Alves, JJL; Dias, MI; Barreira, JCM; Barros, L; Resende, O; Aguiar, ACR; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 9
AUTORES: Alves, JJL; Dias, MI; Barreira, JCM; Barros, L; Resende, O; Aguiar, ACR; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 9