2
TÍTULO: Outcomes of Children's Cooking Programs: A Systematic Review of Intervention Studies
AUTORES: Klazine van der Horst; Samantha Smith; Amy Blom; Loan Catalano; Ana Isabel de Allmeida Costa; Joyce Haddad; Leslie Cunningham Sabo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Journal of Nutrition Education and Behavior
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Barriers, risks and risk management strategies in European insect supply chains
AUTORES: Niyonsaba, H. H.; Hoehler, J.; van der Fels Klerx, H. J.; Slijper, T.; Alleweldt, F.; Kara, S.; Zanoli, R.; Costa, A. I. A.; Peters, M.; Meuwissen, M. P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 9, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Rhino-Orbital Mucormycosis After COVID-19 Recovery: A Case Report
AUTORES: Moleiro, Ana Filipa ; Cunha, Ana Maria; Vilares Morgado, Rodrigo ; Cruz, Antonio Jose; Almeida, Ana Isabel; Peixoto, Fernanda; Falcao Reis, Fernando ; Meira, Jorge; Leal, Vitor;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL MEDICAL CASE REPORTS JOURNAL, VOLUME: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Introducing insect- or plant-based dinner meals to families in Denmark: study protocol for a randomized intervention trial  Full Text
AUTORES: Maya, Cassandra; Cunha, Luis Miguel ; Costa, Ana Isabel de Almeida; Veldkamp, Teun; Roos, Nanna;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRIALS, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2 Unpaywall
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Semantics of Dairy Fermented Foods: A Microbiologist’s Perspective
AUTORES: Francesco Vitali; Paola Zinno; Emily Schifano; Agnese Gori; Ana Costa; Carlotta De Filippo; Barbara Koroušić Seljak; Panče Panov; Chiara Devirgiliis; Duccio Cavalieri;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Historical Wines of Portugal: The Classification, Consumer Associations and Marketing Implications
AUTORES: Costa, AID; Marano Marcolini, C; Malfeito Ferreira, M; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4 Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Quality Improvement and New Product Development in the Hibiscus Beverage Industry
AUTORES: Maria João P Monteiro; Ana Isabel A Costa; Keith I Tomlins; Manuela E Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Processing and Sustainability of Beverages
INDEXADO EM: CrossRef: 5 Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: OFF THE COUCH, INTO THE KITCHEN: LEVERAGING PERSONAL NORMS TO PROMOTE HOME COOKING AND HEALTHY EATING  Full Text
AUTORES: Ana Isabel A Almeida Costa; Claudia Simao;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BEHAVIORAL MEDICINE, VOLUME: 25
INDEXADO EM: WOS
10
TÍTULO: Food Product Introduction Failure: Reasons and Remedies
AUTORES: Ana Isabel Almeida Costa; Maria João P Monteiro;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Reference Module in Food Science
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 22.