Ana Isabel de Almeida Costa
AuthID: R-000-0VB
1
TÃTULO: Eating out of home in Portugal: characterisation and effects on dietary intake
AUTORES: Silva, Mariana; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Correia, Daniela Macedo ; Rei, Mariana Correia Castro; Severo, Milton ; Costa, Ana Isabel Almeida; Torres, Duarte ; Lopes, Carla Maria Moura ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BRITISH JOURNAL OF NUTRITION
AUTORES: Silva, Mariana; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Correia, Daniela Macedo ; Rei, Mariana Correia Castro; Severo, Milton ; Costa, Ana Isabel Almeida; Torres, Duarte ; Lopes, Carla Maria Moura ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BRITISH JOURNAL OF NUTRITION
2
TÃTULO: Outcomes of Children's Cooking Programs: A Systematic Review of Intervention Studies
AUTORES: van der Horst, Klazine; Smith, Samantha; Blom, Amy; Catalano, Loan; Costa, Ana Isabel de Allmeida; Haddad, Joyce; Cunningham Sabo, Leslie;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF NUTRITION EDUCATION AND BEHAVIOR, VOLUME: 56, NÚMERO: 12
AUTORES: van der Horst, Klazine; Smith, Samantha; Blom, Amy; Catalano, Loan; Costa, Ana Isabel de Allmeida; Haddad, Joyce; Cunningham Sabo, Leslie;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF NUTRITION EDUCATION AND BEHAVIOR, VOLUME: 56, NÚMERO: 12
3
TÃTULO: Introducing menus of three weekly insect- or plant-based dinner meals slightly reduced meat consumption in Danish families: Results of a randomized intervention study Full Text
AUTORES: Maya, C.; Wilderspin, D. E.; Costa, A. I. A.; Cunha, L. M. ; Roos, N.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPETITE, VOLUME: 203
AUTORES: Maya, C.; Wilderspin, D. E.; Costa, A. I. A.; Cunha, L. M. ; Roos, N.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPETITE, VOLUME: 203
4
TÃTULO: New insights into consumer-oriented food products design
AUTORES: A.I Almeida Costa;
PUBLICAÇÃO: 2024
AUTORES: A.I Almeida Costa;
PUBLICAÇÃO: 2024
5
TÃTULO: Consumer sensory profiling and liking of Bolognese-type sauces: how do insect and plant foods really fare against red meat?
AUTORES: De Almeida Costa, AI; Monteiro, MJP; Maya, C; Rocha, C; Faria, BF; Lima, RC; Cunha, LM; Roos, N;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Journal of Insects as Food and Feed
AUTORES: De Almeida Costa, AI; Monteiro, MJP; Maya, C; Rocha, C; Faria, BF; Lima, RC; Cunha, LM; Roos, N;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Journal of Insects as Food and Feed
6
TÃTULO: Barriers, risks and risk management strategies in European insect supply chains
AUTORES: Niyonsaba, H. H.; Hoehler, J.; van der Fels Klerx, H. J.; Slijper, T.; Alleweldt, F.; Kara, S.; Zanoli, R.; Costa, A. I. A.; Peters, M.; Meuwissen, M. P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 9, NÚMERO: 6
AUTORES: Niyonsaba, H. H.; Hoehler, J.; van der Fels Klerx, H. J.; Slijper, T.; Alleweldt, F.; Kara, S.; Zanoli, R.; Costa, A. I. A.; Peters, M.; Meuwissen, M. P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 9, NÚMERO: 6
7
TÃTULO: Rhino-Orbital Mucormycosis After COVID-19 Recovery: A Case Report
AUTORES: Moleiro, Ana Filipa ; Cunha, Ana Maria; Vilares Morgado, Rodrigo ; Cruz, Antonio Jose; Almeida, Ana Isabel; Peixoto, Fernanda; Falcao Reis, Fernando ; Meira, Jorge; Leal, Vitor;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL MEDICAL CASE REPORTS JOURNAL, VOLUME: 15
AUTORES: Moleiro, Ana Filipa ; Cunha, Ana Maria; Vilares Morgado, Rodrigo ; Cruz, Antonio Jose; Almeida, Ana Isabel; Peixoto, Fernanda; Falcao Reis, Fernando ; Meira, Jorge; Leal, Vitor;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL MEDICAL CASE REPORTS JOURNAL, VOLUME: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Introducing insect- or plant-based dinner meals to families in Denmark: study protocol for a randomized intervention trial Full Text
AUTORES: Maya, Cassandra; Cunha, Luis Miguel ; Costa, Ana Isabel de Almeida; Veldkamp, Teun; Roos, Nanna;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRIALS, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
AUTORES: Maya, Cassandra; Cunha, Luis Miguel ; Costa, Ana Isabel de Almeida; Veldkamp, Teun; Roos, Nanna;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRIALS, VOLUME: 23, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: Semantics of Dairy Fermented Foods: A Microbiologist’s Perspective
AUTORES: Francesco Vitali; Paola Zinno; Emily Schifano; Agnese Gori; Ana Costa; Carlotta De Filippo; Barbara Koroušić Seljak; Panče Panov; Chiara Devirgiliis; Duccio Cavalieri;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
AUTORES: Francesco Vitali; Paola Zinno; Emily Schifano; Agnese Gori; Ana Costa; Carlotta De Filippo; Barbara Koroušić Seljak; Panče Panov; Chiara Devirgiliis; Duccio Cavalieri;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Foods, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
10
TÃTULO: Historical Wines of Portugal: The Classification, Consumer Associations and Marketing Implications
AUTORES: Costa, AID; Marano Marcolini, C; Malfeito Ferreira, M; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
AUTORES: Costa, AID; Marano Marcolini, C; Malfeito Ferreira, M; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 5