1
TÍTULO: Azorean traditional cheesemaking: A case study pertaining to a unique food chain
AUTORES: Kongo, JM; Malcata, FX;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Chains: New Research
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2
TÍTULO: Microbiological, biochemical and compositional changes during ripening of Sao Jorge - a raw milk cheese from the Azores (Portugal)  Full Text
AUTORES: Marcelino M Kongo; Ana M Gomes ; Xavier X Malcata ; McSweeney, PLH;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 112, NÚMERO: 1
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5
TÍTULO: Characterization of dominant lactic acid bacteria isolated from Sao Jorge cheese, using biochemical and ribotyping methods. Dominant LAB in São Jorge cheese  Full Text
AUTORES: Kongo, JM; Ho, AJ; Malcata, FX ; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 103, NÚMERO: 5
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6
TÍTULO: Detection and characterization of Listeria monocytogenes in Sao Jorge (Portugal) cheese production
AUTORES: Kongo, JM; Malcata, FX ; Ho, AJ; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 89, NÚMERO: 11
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8
TÍTULO: Genetic and phenotypic characterization of Listeria monocytogenes lineage III  Full Text
AUTORES: Roberts, A; Nightingale, K; Jeffers, G; Fortes, E; Kongo, JM; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Microbiology, VOLUME: 152, NÚMERO: 3
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9
TÍTULO: Development of a chemically defined medium for growth of Bifidobacterium animalis  Full Text
AUTORES: Kongo, JM; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 68, NÚMERO: 9
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