José Marcelino Kongo
AuthID: R-000-8Q1
1
TÃTULO: Azorean traditional cheesemaking: A case study pertaining to a unique food chain
AUTORES: Kongo, JM; Malcata, FX;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Chains: New Research
AUTORES: Kongo, JM; Malcata, FX;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Chains: New Research
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2
TÃTULO: Microbiological, biochemical and compositional changes during ripening of Sao Jorge - a raw milk cheese from the Azores (Portugal) Full Text
AUTORES: Marcelino M Kongo; Ana M Gomes ; Xavier X Malcata ; McSweeney, PLH;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 112, NÚMERO: 1
AUTORES: Marcelino M Kongo; Ana M Gomes ; Xavier X Malcata ; McSweeney, PLH;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 112, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Monitoring and identification of bacteria associated with safety concerns in the manufacture of Sao Jorge, a Portuguese traditional cheese from raw cow's milk
AUTORES: Marcelino M Kongo; Ana P Gomes; Xavier X Malcatai ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 71, NÚMERO: 5
AUTORES: Marcelino M Kongo; Ana P Gomes; Xavier X Malcatai ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 71, NÚMERO: 5
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4
TÃTULO: Monitoring and Identification of Bacteria Associated with Safety Concerns in the Manufacture of São Jorge, a Portuguese Traditional Cheese from Raw Cow's Milk
AUTORES: MARCELINO M KONGO; ANA P GOMES; XAVIER X MALCATA;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of Food Protection, VOLUME: 71, NÚMERO: 5
AUTORES: MARCELINO M KONGO; ANA P GOMES; XAVIER X MALCATA;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Journal of Food Protection, VOLUME: 71, NÚMERO: 5
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5
TÃTULO: Characterization of dominant lactic acid bacteria isolated from Sao Jorge cheese, using biochemical and ribotyping methods. Dominant LAB in São Jorge cheese Full Text
AUTORES: Kongo, JM; Ho, AJ; Malcata, FX ; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 103, NÚMERO: 5
AUTORES: Kongo, JM; Ho, AJ; Malcata, FX ; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 103, NÚMERO: 5
6
TÃTULO: Detection and characterization of Listeria monocytogenes in Sao Jorge (Portugal) cheese production
AUTORES: Kongo, JM; Malcata, FX ; Ho, AJ; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 89, NÚMERO: 11
AUTORES: Kongo, JM; Malcata, FX ; Ho, AJ; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 89, NÚMERO: 11
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7
TÃTULO: Manufacturing of fermented goat milk with a mixed starter culture of Bifidobacterium animalis and Lactobacillus acidophilus in a controlled bioreactor Full Text
AUTORES: Kongo, JM; Gomes, AM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 6
AUTORES: Kongo, JM; Gomes, AM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 6
8
TÃTULO: Genetic and phenotypic characterization of Listeria monocytogenes lineage III Full Text
AUTORES: Roberts, A; Nightingale, K; Jeffers, G; Fortes, E; Kongo, JM; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Microbiology, VOLUME: 152, NÚMERO: 3
AUTORES: Roberts, A; Nightingale, K; Jeffers, G; Fortes, E; Kongo, JM; Wiedmann, M;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Microbiology, VOLUME: 152, NÚMERO: 3
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9
TÃTULO: Development of a chemically defined medium for growth of Bifidobacterium animalis Full Text
AUTORES: Kongo, JM; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 68, NÚMERO: 9
AUTORES: Kongo, JM; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 68, NÚMERO: 9