2
TÍTULO: Sea salt
AUTORES: Galvis Sanchez, AC ; Lopes, JA; Delgadillo, I ; Rangel, AOSS ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Comprehensive Analytical Chemistry, VOLUME: 60
INDEXADO EM: Scopus
3
TÍTULO: Development of a Turbidimetric Sequential Injection System to Monitor the Codfish Desalting Process  Full Text
AUTORES: Ines C Santos; Raquel B R Mesquita ; Andrea C Galvis Sanchez ; Ivonne Delgadillo ; Antonio Osmaro S S Rangel ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Development of a Turbidimetric Sequential Injection System to Monitor the Codfish Desalting Process
AUTORES: Santos, IC; Mesquita, RBR ; Galvis Sanchez, AC ; Delgadillo, I ; Rangel, AOSS ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Food Analytical Methods
INDEXADO EM: Scopus
5
TÍTULO: Fourier Transform Near-Infrared Spectroscopy Application for Sea Salt Quality Evaluation  Full Text
AUTORES: Andrea C Galvis Sanchez ; Joao Almeida Lopes ; Ivonne Delgadillo ; Antonio O S S Rangel ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 20
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Efforts to Model Microstructure and Firmness of 'Rocha' Pear, Following Storage under Controlled Atmosphere
AUTORES: Fonseca, SC ; Malcata, FX ; Galvis Sanchez, AC ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 9th International Controlled Atmosphere Research Conference in IX INTERNATIONAL CONTROLLED ATMOSPHERE RESEARCH CONFERENCE, VOLUME: 857, NÚMERO: 857
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Estimation of olive oil acidity using FT-IR and partial least squares regression  Full Text
AUTORES: Nunes, A ; Martins, J; Barros, AS ; Galvis Sanchez, AC ; Delgadillo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Sensing and Instrumentation for Food Quality and Safety, VOLUME: 3, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Microstructural Changes of 'Rocha' Pear Following Storage under Controlled Atmosphere
AUTORES: Fonseca, SC ; Malcata, FX ; Galvis Sanchez, AC ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 10th International Pear Symposium in PROCEEDINGS OF THE XTH INTERNATIONAL PEAR SYMPOSIUM, VOLS 1 AND 2, VOLUME: 800 PART 2, NÚMERO: 800
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
10
TÍTULO: FTIR-ATR infrared spectroscopy for the detection of ochratoxin A in dried vine fruit
AUTORES: Galvis Sanchez, AC ; Barros, A ; Delgadillo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, VOLUME: 24, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 18
Página 1 de 2. Total de resultados: 18.