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Cristina Luisa Miranda Silva
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1995
1994
1993
1992
Order:
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 85
1
TÃTULO:
Molecular mobility, composition and structure analysis in glycerol plasticised chitosan films
Full Text
AUTORES:
Joana F Fundo
;
Rui Fernandes
;
Pedro M Almeida
;
Alexandra Carvalho
;
Gabriel Feio
;
Cristina L M Silva
;
Mafalda A C Quintas
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
144
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
29
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
A Review on Ozone-Based Treatments for Fruit and Vegetables Preservation
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Cristina L M Silva
;
Teresa R S Brandao
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD ENGINEERING REVIEWS,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Fresh fruits and vegetables-An overview on applied methodologies to improve its quality and safety
Full Text
AUTORES:
Ramos, B
;
Miller, FA
;
Brandao, TRS
;
Teixeira, P
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES,
VOLUME:
20
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Impact of non-thermal technologies and sanitizer solutions on microbial load reduction and quality factor retention of frozen red bell peppers
Full Text
AUTORES:
Elisabete M C Alexandre
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES,
VOLUME:
17
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Kinetics of changes in the physical quality parameters of fresh tomato fruits (Solanum lycopersicum, cv. 'Zinac') during storage
AUTORES:
Pinheiro, J; Alegria, C;
Abreu, M
;
Goncalves, EM
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
114,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Kinetics of Ethylene Oxide Desorption from Sterilized Materials
Full Text
AUTORES:
Gisela C Mendes
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL,
VOLUME:
96,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Assessment of the impact of hydrogen peroxide solutions on microbial loads and quality factors of red bell peppers, strawberries and watercress
Full Text
AUTORES:
Elisabete M C Alexandre
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Efficacy of non-thermal technologies and sanitizer solutions on microbial load reduction and quality retention of strawberries
Full Text
AUTORES:
Elisabete M C Alexandre
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
108,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
Impact of water heat treatment on physical-chemical, biochemical and microbiological quality of whole tomato (Solanum lycopersicum) fruit
AUTORES:
Pinheiro, J;
Silva, CLM
; Alegria, C;
Abreu, M
; Sol, M;
Goncalves, EM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
Acta Horticulturae,
VOLUME:
934
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Inactivation kinetics of peroxidase in zucchini (Cucurbita pepo L.) by heat and UV-C radiation
AUTORES:
Neves, FIG;
VIEIRA, MC
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
JANUARY
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
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