2
TÍTULO: A Review on Ozone-Based Treatments for Fruit and Vegetables Preservation  Full Text
AUTORES: Fatima A Miller ; Cristina L M Silva ; Teresa R S Brandao ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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3
TÍTULO: Fresh fruits and vegetables-An overview on applied methodologies to improve its quality and safety  Full Text
AUTORES: Ramos, B; Miller, FA ; Brandao, TRS; Teixeira, P ; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 20
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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5
TÍTULO: Kinetics of changes in the physical quality parameters of fresh tomato fruits (Solanum lycopersicum, cv. 'Zinac') during storage
AUTORES: Pinheiro, J; Alegria, C; Abreu, M ; Goncalves, EM ; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 114, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
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6
TÍTULO: Kinetics of Ethylene Oxide Desorption from Sterilized Materials  Full Text
AUTORES: Gisela C Mendes; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, VOLUME: 96, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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9
TÍTULO: Impact of water heat treatment on physical-chemical, biochemical and microbiological quality of whole tomato (Solanum lycopersicum) fruit
AUTORES: Pinheiro, J; Silva, CLM ; Alegria, C; Abreu, M; Sol, M; Goncalves, EM ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Acta Horticulturae, VOLUME: 934
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10
TÍTULO: Inactivation kinetics of peroxidase in zucchini (Cucurbita pepo L.) by heat and UV-C radiation
AUTORES: Neves, FIG; VIEIRA, MC ; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 13, NÚMERO: JANUARY
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