3
TÍTULO: Processing of Salted Cod (Gadus spp.): A Review  Full Text
AUTORES: Helena Oliveira; Sonia Pedro ; Maria Leonor Nunes ; Rui Costa ; Paulo Vaz Pires ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Shelf-life of cooked edible crab (Cancer pagurus) stored under refrigerated conditions  Full Text
AUTORES: Patricia Anacleto; Barbara Teixeira; Pedro Marques; Sonia Pedro ; Maria Leonor Nunes ; Antonio Marques;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 39
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Quality Changes During Storage of Minced Fish Products Containing Dietary Fiber and Fortified with omega 3 Fatty Acids
AUTORES: Cardoso, C; Mendes, R; Pedro, S ; Vaz Pires, P ; Nunes, ML ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 16, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Effect of enriched oxygen atmosphere storage on the quality of live clams (Ruditapes decussatus)  Full Text
AUTORES: Amparo Goncalves ; Sonia Pedro ; Aida Duarte ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: In vitro antimicrobial activity of garlic, oregano and chitosan against Salmonella enterica  Full Text
AUTORES: Antonio Marques; Susana Encarnacao; Sonia Pedro ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 24, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Quality changes during storage of fish sausages containing dietary fiber  Full Text
AUTORES: Carlos Cardoso; Rogerio Mendes; Sonia Pedro ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 2nd Trans Atlantic Fisheries Technology Conference in JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, VOLUME: 17, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: The trade of live crustaceans in Portugal: space for technological improvements  Full Text
AUTORES: Sara Barrento ; Antonio Marques; Sonia Pedro ; Paulo Vaz Pires ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: ICES JOURNAL OF MARINE SCIENCE, VOLUME: 65, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID