Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Sandra Sofia do Quinteiro Rodrigues
AuthID:
R-000-KJX
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (16)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 17
1
TÃTULO:
Biological activities of commercial bee pollens: Antimicrobial, antimutagenic, antioxidant and anti-inflammatory
Full Text
AUTORES:
Ananias Pascoal
;
Sandra Rodrigues
;
Alfredo Teixeira
;
Xesus Feas
;
Leticia M Estevinho
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,
VOLUME:
63
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Development of hydrosoluble gels with Crataegus monogyna extracts for topical application: Evaluation of antioxidant activity of the final formulations
Full Text
AUTORES:
Joao C M Barreira
;
Sandra Rodrigues
;
Ana Maria Carvalho
;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
VOLUME:
42,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
3
TÃTULO:
Effect of Erica sp Honey against Microorganisms of Clinical Importance: Study of the Factors Underlying this Biological Activity
Full Text
AUTORES:
Xesus Feas
;
Antonio Iglesias
;
Sandra Rodrigues
;
Leticia M Estevinho
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
18,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
4
TÃTULO:
Pork Meat Quality of Preto Alentejano and Commercial Largewhite Landrace Cross
Full Text
AUTORES:
Alfredo Teixeira
;
Sandra Rodrigues
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF INTEGRATIVE AGRICULTURE,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Use of generalized Procrustes analysis (GPA) to test the effects of sex and carcass weight on sensory quality evaluations of Terrincho lamb meat
Full Text
AUTORES:
Rodrigues, S
;
Teixeira, A
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Antimicrobial activity, phenolic profile and role in the inflammation of propolis
Full Text
AUTORES:
Joao Carlos Silva
;
Sandra Rodrigues
;
Xesus Feas
;
Leticia M Estevinho
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,
VOLUME:
50,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
75
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Comprehensive Study of Honey with Protected Denomination of Origin and Contribution to the Enhancement of Legal Specifications
Full Text
AUTORES:
Antonio Iglesias
;
Xesus Feas
;
Sandra Rodrigues
; Julio A Seijas; Pilar Vazquez Tato, MP;
Luis G Dias
;
Leticia M Estevinho
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
17,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Crataegus monogyna buds and fruits phenolic extracts: Growth inhibitory activity on human tumor cell lines and chemical characterization by HPLC-DAD-ESI/MS
Full Text
AUTORES:
Sandra Rodrigues
;
Ricardo C Calhelha
;
Joao C M Barreira
; Montserrat Duenas;
Ana Maria Carvalho
;
Rui M V Abreu
;
Celestino Santos Buelga
;
Isabel C F R Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
49,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
9
TÃTULO:
Portuguese bee pollen: palynological study, nutritional and microbiological evaluation. Portuguese bee pollen
Full Text
AUTORES:
Leticia M Estevinho
;
Sandra Rodrigues
;
Ana P Pereira
;
Xesus Feas
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
47,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Effect of sex and carcass weight on carcass traits and meat quality in goat kids of Cabrito Transmontano [Efecto del sexo y peso de la canal en las características de la canal y la calidad de la carne de cabrito de raza Transmontana]
AUTORES:
Teixeira, A
; Jimenez Badillo, MR;
Rodrigues, S
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
Spanish Journal of Agricultural Research,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 17.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service