1
TÍTULO: Machine Learning Techniques Disclose the Combined Effect of Fermentation Conditions on Yeast Mixed-Culture Dynamics and Wine Quality
AUTORES: Barbosa, C; Ramalhosa, E; Vasconcelos, I; Reis, M; Mendes Ferreira, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Computer aided detection of deep inferior epigastric perforators in computed tomography angiography scans  Full Text
AUTORES: Ricardo J Araujo ; Vera Garrido; Catarina A Baracas; Maria A Vasconcelos; Carlos Mavioso; Joao C Anacleto; Maria J Cardoso; Helder P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: COMPUTERIZED MEDICAL IMAGING AND GRAPHICS, VOLUME: 77
INDEXADO EM: Scopus WOS DBLP CrossRef: 3
4
TÍTULO: Characterizing the Potential of the Non-Conventional Yeast Saccharomycodes ludwigii UTAD17 in Winemaking
AUTORES: Esteves, M; Barbosa, C; Vasconcelos, I; Tavares, MJ; Mendes Faia, A; Mira, NP; Mendes Ferreira, A;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 7, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12 Handle
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: H. guilliermondii impacts growth kinetics and metabolic activity of S. cerevisiae: The role of initial nitrogen concentration  Full Text
AUTORES: Patricia Lage; Catarina Barbosa; Beatriz Mateus; Isabel Vasconcelos; Arlete Mendes Faia ; Ana Mendes Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 172
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Sequential Injection Kinetic Flow Assay for Monitoring Glycerol in a Sugar Fermentation Process by Saccharomyces cerevisiae  Full Text
AUTORES: Karina Hueso H Domínguez; Ildikó V Tóth; Renata R S Souto; Filipa Mendes; Cándido García De María; Isabel Vasconcelos; António O S S Rangel;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Appl Biochem Biotechnol - Applied Biochemistry and Biotechnology, VOLUME: 160, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: 1,3-Propanediol production from renewable resources in a two-step process  Full Text
AUTORES: Filipa Mendes; Maria González-Pajuelo; Hélène Cordier; José Andrade; Jean François; Isabel Vasconcelos;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: Journal of Biotechnology, VOLUME: 131, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Microbial Conversion of Glycerol to 1,3-Propanediol: Physiological Comparison of a Natural Producer, Clostridium butyricum VPI 3266, and an Engineered Strain, Clostridium acetobutylicum DG1(pSPD5)
AUTORES: Gonzalez-Pajuelo, M; Meynial-Salles, I; Mendes, F; Soucaille, P; Vasconcelos, I;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: Applied and Environmental Microbiology, VOLUME: 72, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Production of 1,3-Propanediol by Clostridium butyricum VPI 3266 in continuous cultures with high yield and productivity  Full Text
AUTORES: González-Pajuelo, M; Andrade, JC; Vasconcelos, I;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: J IND MICROBIOL BIOTECHNOL - Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology, VOLUME: 32, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Metabolic engineering of Clostridium acetobutylicum for the industrial production of 1,3-propanediol from glycerol  Full Text
AUTORES: María González-Pajuelo; Isabelle Meynial-Salles; Filipa Mendes; Jose Carlos Andrade; Isabel Vasconcelos; Philippe Soucaille;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: Metabolic Engineering, VOLUME: 7, NÚMERO: 5-6
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 15.