Ana Isabel da Rocha e Sá Lopes Quaresma
AuthID: R-000-CV3
1
TÃTULO: Lipid Profile of Plant-Based Milk Alternatives (PBMAs) and Cow's Milk: A Comparison Full Text
AUTORES: Antunes, Irene; Bexiga, Ricardo; Pinto, Carlos; Goncalves, Helena; Roseiro, Cristina; Bessa, Rui; Alves, Susana; Quaresma, Mario;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 72, NÚMERO: 32
AUTORES: Antunes, Irene; Bexiga, Ricardo; Pinto, Carlos; Goncalves, Helena; Roseiro, Cristina; Bessa, Rui; Alves, Susana; Quaresma, Mario;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 72, NÚMERO: 32
2
TÃTULO: Evaluating the Greenness of Wine Analytical Chemistry: A New Metric Approach
AUTORES: Thanasi, Vasiliki; Lopes, Ana Beatriz; Barros, Paulo; Ribeiro, Natalia; Ricardo da Silva, Jorge M.; Catarino, Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 22
AUTORES: Thanasi, Vasiliki; Lopes, Ana Beatriz; Barros, Paulo; Ribeiro, Natalia; Ricardo da Silva, Jorge M.; Catarino, Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 22
3
TÃTULO: Chronic intramyocardial dissecting haematoma: multimodality imaging
AUTORES: Alexandre, Andre; Silveira, Joao; Sa, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN HEART JOURNAL, VOLUME: 44, NÚMERO: 23
AUTORES: Alexandre, Andre; Silveira, Joao; Sa, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN HEART JOURNAL, VOLUME: 44, NÚMERO: 23
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4
TÃTULO: Evaluating dried salted cod amino acid signature for nutritional quality assessment and discriminant analysis
AUTORES: Quaresma, M. A. G.; Pereira, G.; Nunes, M. L.; Sponda, C.; Jardim, A.; Goncalves, H.; Santos, C.; Roseiro, L. C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 10
AUTORES: Quaresma, M. A. G.; Pereira, G.; Nunes, M. L.; Sponda, C.; Jardim, A.; Goncalves, H.; Santos, C.; Roseiro, L. C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 10
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5
TÃTULO: Agouti-Signalling Protein Overexpression Reduces Aggressiveness in Zebrafish
AUTORES: Rocha, Ana; Godino Gimeno, Alejandra; Rotllant, Josep; Cerda Reverter, Jose Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOLOGY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Rocha, Ana; Godino Gimeno, Alejandra; Rotllant, Josep; Cerda Reverter, Jose Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOLOGY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
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6
TÃTULO: Temporal swelling: beyond giant cell arteritis
AUTORES: Martins Martinho, Joana; Melo, Ana T.; Lopes, Ana R.; Afonso, Diana P.; Ponte, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: RHEUMATOLOGY ADVANCES IN PRACTICE, VOLUME: 7, NÚMERO: 3
AUTORES: Martins Martinho, Joana; Melo, Ana T.; Lopes, Ana R.; Afonso, Diana P.; Ponte, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: RHEUMATOLOGY ADVANCES IN PRACTICE, VOLUME: 7, NÚMERO: 3
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7
TÃTULO: Terrincho-PDO lamb meat seems to have higher contents of total lipid and cholesterol than Transmontano-PDO kid meat
AUTORES: Trigo Rodrigues; Quaresma, MAG; Alfaia, CM; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
AUTORES: Trigo Rodrigues; Quaresma, MAG; Alfaia, CM; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
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8
TÃTULO: Vancomycin-induced Linear IgA Bullous Dermatosis; [Dermatose bolhosa IgA linear induzida pela vancomicina]
AUTORES: Maria José Guimarães; Ana Gabriela Lopes; Teresa Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Revista Portuguesa de Imunoalergologia, VOLUME: 30, NÚMERO: 4
AUTORES: Maria José Guimarães; Ana Gabriela Lopes; Teresa Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Revista Portuguesa de Imunoalergologia, VOLUME: 30, NÚMERO: 4
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9
TÃTULO: DEVELOPING COLLABORATIVE RELATIONSHIPS IN LESSON STUDY
AUTORES: Quaresma, M; da Ponte, JP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PNA-REVISTA DE INVESTIGACION EN DIDACTICA DE LA MATEMATICA, VOLUME: 15, NÚMERO: 2
AUTORES: Quaresma, M; da Ponte, JP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PNA-REVISTA DE INVESTIGACION EN DIDACTICA DE LA MATEMATICA, VOLUME: 15, NÚMERO: 2
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10
TÃTULO: Corrigendum to: Lipid profile and quality indices of ostrich meat and giblets (Poultry Science (2018) 97 (1073-1081) DOI: 10.3382/ps/pex379)
AUTORES: Antunes, IC; Ribeiro, MF; Pimentel, FB; Alves, SP; Oliveira, MBPP ; Bessa, RJB; Quaresma, MAG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 97, NÚMERO: 8
AUTORES: Antunes, IC; Ribeiro, MF; Pimentel, FB; Alves, SP; Oliveira, MBPP ; Bessa, RJB; Quaresma, MAG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Poultry Science, VOLUME: 97, NÚMERO: 8
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