Ana Rita Santos Inácio
AuthID: R-004-RNY
1
TÃTULO: Adhesive and Antibacterial Films Based on Marine-Derived Fucoidan and Chitosan
AUTORES: Correia, Catia; da Costa, Diana Soares; Inacio, Ana Rita; Vale, A. Catarina; Peixoto, Daniela; Silva, Tiago H. ; Reis, Rui L. ; Pashkuleva, Iva; Alves, Natalia M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 10, NÚMERO: 50
AUTORES: Correia, Catia; da Costa, Diana Soares; Inacio, Ana Rita; Vale, A. Catarina; Peixoto, Daniela; Silva, Tiago H. ; Reis, Rui L. ; Pashkuleva, Iva; Alves, Natalia M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING, VOLUME: 10, NÚMERO: 50
2
TÃTULO: Effect of high pressure pre-treatment on raw ewes' milk and on subsequently produced cheese throughout ripening Full Text
AUTORES: Inacio, RS; Pinto, CA; Saraiva, JA; Gomes, AMP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
AUTORES: Inacio, RS; Pinto, CA; Saraiva, JA; Gomes, AMP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Effect of high-pressure treatments on microbial loads and physicochemical characteristics during refrigerated storage of raw milk Serra da Estrela cheese samples Full Text
AUTORES: Rita S Inacio; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 5
AUTORES: Rita S Inacio; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Hyperbaric storage at and above room temperature of a highly perishable food Full Text
AUTORES: Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Rita S Inacio; Maria J Mota; Rita P Lopes; Mafalda S Goncalves; Ricardo F Neto; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 7
AUTORES: Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Rita S Inacio; Maria J Mota; Rita P Lopes; Mafalda S Goncalves; Ricardo F Neto; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 7
5
TÃTULO: Hyperbaric storage of melon juice at and above room temperature and comparison with storage at atmospheric pressure and refrigeration Full Text
AUTORES: Rui P Queirós; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Maria J Mota; Rita P Lopes; Rita S Inácio; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 147
AUTORES: Rui P Queirós; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Maria J Mota; Rita P Lopes; Rita S Inácio; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 147
6
TÃTULO: Effect of high-pressure treatments on microbial loads and physicochemical characteristics during refrigerated storage of raw milk Serra da Estrela cheese samples Full Text
AUTORES: Rita S Inácio; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queirós; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: International Journal of Food Science & Technology - Int J Food Sci Technol, VOLUME: 49, NÚMERO: 5
AUTORES: Rita S Inácio; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queirós; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: International Journal of Food Science & Technology - Int J Food Sci Technol, VOLUME: 49, NÚMERO: 5
7
TÃTULO: Excitotoxicity Downregulates TrkB.FL Signaling and Upregulates the Neuroprotective Truncated TrkB Receptors in Cultured Hippocampal and Striatal Neurons (March, pg 4610, 2012)
AUTORES: Joao R Gomes; Joao T Costa; Carlos V Melo; Federico Felizzi; Patricia Monteiro; Maria J Pinto; Ana R Inacio; Tadeusz Wieloch; Ramiro D Almeida; Rio Graos; Carlos B Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF NEUROSCIENCE, VOLUME: 32, NÚMERO: 24
AUTORES: Joao R Gomes; Joao T Costa; Carlos V Melo; Federico Felizzi; Patricia Monteiro; Maria J Pinto; Ana R Inacio; Tadeusz Wieloch; Ramiro D Almeida; Rio Graos; Carlos B Duarte;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF NEUROSCIENCE, VOLUME: 32, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: WOS CrossRef