Custódio Miguel Lobo de Freitas Roriz
AuthID: R-004-SYM
1
TÃTULO: Red pitaya (Hylocereus costaricensis) peel as a source of valuable molecules: Extraction optimization to recover natural colouring agents Full Text
AUTORES: Roriz, CL; Heleno, SA; Alves, MJ; Oliveira, MBPP ; Pinela, J; Dias, MI; Calhelha, RC; Morales, P; Ferreira, ICFR; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 372
AUTORES: Roriz, CL; Heleno, SA; Alves, MJ; Oliveira, MBPP ; Pinela, J; Dias, MI; Calhelha, RC; Morales, P; Ferreira, ICFR; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 372
2
TÃTULO: Valorisation of black mulberry and grape seeds: Chemical characterization and bioactive potential
AUTORES: Esther Gómez-Mejía; Custódio Lobo Roriz; Sandrina A Heleno; Ricardo Calhelha; Maria Inês Dias; José Pinela ; Noelia Rosales-Conrado; María Eugenia León-González; Isabel C.F.R Ferreira; Lillian Barros;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 337
AUTORES: Esther Gómez-Mejía; Custódio Lobo Roriz; Sandrina A Heleno; Ricardo Calhelha; Maria Inês Dias; José Pinela ; Noelia Rosales-Conrado; María Eugenia León-González; Isabel C.F.R Ferreira; Lillian Barros;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 337
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÃTULO: Valorisation of black mulberry and grape seeds: Chemical characterization and bioactive potential Full Text
AUTORES: Esther Gomez Mejia; Custodio Lobo Roriz; Sandrina A Heleno; Ricardo Calhelha; Maria Ines Dias; Jose Pinela; Noelia Rosales Conrado; Maria Eugenia Leon Gonzalez; Isabel C F R Ferreira; Lillian Barros;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 337
AUTORES: Esther Gomez Mejia; Custodio Lobo Roriz; Sandrina A Heleno; Ricardo Calhelha; Maria Ines Dias; Jose Pinela; Noelia Rosales Conrado; Maria Eugenia Leon Gonzalez; Isabel C F R Ferreira; Lillian Barros;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 337
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Chemical and Bioactive Features of Amaranthus caudatus L. Flowers and Optimized Ultrasound-Assisted Extraction of Betalains
AUTORES: Roriz, CL; Xavier, V; Heleno, SA; Pinela, J ; Dias, MI; Calhelha, RC; Morales, P; Ferreira, ICFR; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
AUTORES: Roriz, CL; Xavier, V; Heleno, SA; Pinela, J ; Dias, MI; Calhelha, RC; Morales, P; Ferreira, ICFR; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
5
TÃTULO: Chemical features and bioactivities of cornflower (Centaurea cyanus L.) capitula: The blue flowers and the unexplored non-edible part Full Text
AUTORES: Lara Lockowandt; Jose Pinela ; Custodio Lobo Roriz; Carla Pereira; Rui M V Abreu; Ricardo C Calhelha; Maria Jose Alves; Lillian Barros; Michael Bredol; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 128
AUTORES: Lara Lockowandt; Jose Pinela ; Custodio Lobo Roriz; Carla Pereira; Rui M V Abreu; Ricardo C Calhelha; Maria Jose Alves; Lillian Barros; Michael Bredol; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 128
6
TÃTULO: Coloring attributes of betalains: a key emphasis on stability and future applications
AUTORES: Martins, N ; Roriz, CL; Morales, P; Barros, L; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
AUTORES: Martins, N ; Roriz, CL; Morales, P; Barros, L; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
7
TÃTULO: Scientific validation of synergistic antioxidant effects in commercialised mixtures of Cymbopogon citratus and Pterospartum tridentatum or Gomphrena globosa for infusions preparation Full Text
AUTORES: Custodio Lobo Roriz; Lillian Barros; Ana Maria Carvalho; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 185
AUTORES: Custodio Lobo Roriz; Lillian Barros; Ana Maria Carvalho; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 185
8
TÃTULO: Pterospartum tridentatum, Gomphrena globosa and Cymbopogon citratus: A phytochemical study focused on antioxidant compounds Full Text
AUTORES: Custodio Lobo Roriz; Lillian Barros; Ana Maria Carvalho; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 62
AUTORES: Custodio Lobo Roriz; Lillian Barros; Ana Maria Carvalho; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 62