Timothy Alun Hogg
AuthID: R-000-H9Y
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TÃTULO: Effect of adding hop aroma in beer analysed by temporal dominance of sensations and emotions coupled with temporal liking
AUTORES: Silva, AP; Voss, HP; van Zyl, H; Hogg, T; de Graaf, C; Pintado, M; Jager, G;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 75
AUTORES: Silva, AP; Voss, HP; van Zyl, H; Hogg, T; de Graaf, C; Pintado, M; Jager, G;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 75
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TÃTULO: New Insights Into Cinnamoyl Esterase Activity of Oenococcus oeni Full Text
AUTORES: Collombel, I; Melkonian, C; Molenaar, D; Campos, FM; Hogg, T;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 10
AUTORES: Collombel, I; Melkonian, C; Molenaar, D; Campos, FM; Hogg, T;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 10
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TÃTULO: Temporal dominance of sensations, emotions, and temporal liking measured in a bar for two similar wines using a multi-sip approach
AUTORES: Silva, AP; Voss, HP; van Zyl, H; Hogg, T; de Graaf, C; Pintado, M; Jager, G;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF SENSORY STUDIES, VOLUME: 33, NÚMERO: 5
AUTORES: Silva, AP; Voss, HP; van Zyl, H; Hogg, T; de Graaf, C; Pintado, M; Jager, G;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF SENSORY STUDIES, VOLUME: 33, NÚMERO: 5
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TÃTULO: Changes in the Composition of the Lactic Acid Bacteria Behavior and the Diversity of Oenococcus oeni Isolated from Red Wines Supplemented with Selected Grape Phenolic Compounds
AUTORES: Collombel, I; Campos, FM; Hogg, T;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
AUTORES: Collombel, I; Campos, FM; Hogg, T;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
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TÃTULO: What's in a name? The effect of congruent and incongruent product names on liking and emotions when consuming beer or non-alcoholic beer in a bar
AUTORES: Ana Patricia Silva; Gerry Jager; Hans Peter Voss; Hannelize van Zyl; Tim Hogg; Manuela Pintado; Cees de Graaf;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 55
AUTORES: Ana Patricia Silva; Gerry Jager; Hans Peter Voss; Hannelize van Zyl; Tim Hogg; Manuela Pintado; Cees de Graaf;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 55
7
TÃTULO: Cheers, proost, saude: Cultural, contextual and psychological factors of wine and beer consumption in Portugal and in the Netherlands
AUTORES: Silva, AP; Jager, G; Van Zyl, H; Voss, HP; Pintado, M; Hogg, T; De Graaf, C;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, VOLUME: 57, NÚMERO: 7
AUTORES: Silva, AP; Jager, G; Van Zyl, H; Voss, HP; Pintado, M; Hogg, T; De Graaf, C;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, VOLUME: 57, NÚMERO: 7
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TÃTULO: Functional or emotional? How Dutch and Portuguese conceptualise beer, wine and non-alcoholic beer consumption Full Text
AUTORES: Ana Patricia Silva; Gerry Jager; Roelien van Bommel; Hannelize van Zyl; Hans Peter Voss; Tim Hogg; Manuela Pintado; Cees de Graaf;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 49
AUTORES: Ana Patricia Silva; Gerry Jager; Roelien van Bommel; Hannelize van Zyl; Hans Peter Voss; Tim Hogg; Manuela Pintado; Cees de Graaf;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 49
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TÃTULO: Utilisation of natural and by-products to improve wine safety
AUTORES: Francisco M Campos; José António Couto; Tim Hogg;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Wine Safety, Consumer Preference, and Human Health
AUTORES: Francisco M Campos; José António Couto; Tim Hogg;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Wine Safety, Consumer Preference, and Human Health