1
TÍTULO: Wine packaging and related sustainability issues
AUTORES: Poças, F; Couto, JA; Hogg, TA;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Improving Sustainable Viticulture and Winemaking Practices
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Effect of adding hop aroma in beer analysed by temporal dominance of sensations and emotions coupled with temporal liking
AUTORES: Silva, AP; Voss, HP; van Zyl, H; Hogg, T; de Graaf, C; Pintado, M; Jager, G;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 75
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: New Insights Into Cinnamoyl Esterase Activity of Oenococcus oeni  Full Text
AUTORES: Collombel, I; Melkonian, C; Molenaar, D; Campos, FM; Hogg, T;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9 Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Temporal dominance of sensations, emotions, and temporal liking measured in a bar for two similar wines using a multi-sip approach
AUTORES: Silva, AP; Voss, HP; van Zyl, H; Hogg, T; de Graaf, C; Pintado, M; Jager, G;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF SENSORY STUDIES, VOLUME: 33, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 28
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: What's in a name? The effect of congruent and incongruent product names on liking and emotions when consuming beer or non-alcoholic beer in a bar
AUTORES: Ana Patricia Silva; Gerry Jager; Hans Peter Voss; Hannelize van Zyl; Tim Hogg; Manuela Pintado; Cees de Graaf;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 55
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Cheers, proost, saude: Cultural, contextual and psychological factors of wine and beer consumption in Portugal and in the Netherlands
AUTORES: Silva, AP; Jager, G; Van Zyl, H; Voss, HP; Pintado, M; Hogg, T; De Graaf, C;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, VOLUME: 57, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 41
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Functional or emotional? How Dutch and Portuguese conceptualise beer, wine and non-alcoholic beer consumption  Full Text
AUTORES: Ana Patricia Silva; Gerry Jager; Roelien van Bommel; Hannelize van Zyl; Hans Peter Voss; Tim Hogg; Manuela Pintado; Cees de Graaf;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 49
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Utilisation of natural and by-products to improve wine safety
AUTORES: Francisco M Campos; José António Couto; Tim Hogg;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Wine Safety, Consumer Preference, and Human Health
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Editorial
AUTORES: Hogg, T;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Control, VOLUME: 49
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
Página 1 de 6. Total de resultados: 55.