1
TÍTULO: OSMOTIC DEHYDRATION OF CUT APPLE: MASS TRANSFER KINETICS AND MICROSTRUCTURAL CHANGES
AUTORES: Assis, FR; Pissarra, J ; Morais, RMSC; Morais, AMMB;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 48, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
2
TÍTULO: Mass Transfer in Osmotic Dehydration of Food Products: Comparison Between Mathematical Models  Full Text
AUTORES: Fernanda R Assis; Rui M S C Morais; Alcina M M B Morais;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 8, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Emergent Sources of Prebiotics: Seaweeds and Microalgae  Full Text
AUTORES: Maria Filomena D de Jesus Raposo; Alcina Maria M B Miranda Bernardo de Morais; Rui Manuel S C Santos Costa de Morais;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 14, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Microalgae for the prevention of cardiovascular disease and stroke  Full Text
AUTORES: Maria Filomena D de Jesus Raposo; Alcina Maria M B Miranda Bernardo de Morais;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LIFE SCIENCES, VOLUME: 125
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Carotenoids from Marine Microalgae: A Valuable Natural Source for the Prevention of Chronic Diseases  Full Text
AUTORES: Maria Filomena D de Jesus Raposo; Alcina Maria M B Miranda Bernardo de Morais; Rui Manuel S C Santos Costa de Morais;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Influence of sulphate on the composition and antibacterial and antiviral properties of the exopolysaccharide from Porphyridium cruentum  Full Text
AUTORES: Maria Filomena D de Jesus Raposo; Alcina Maria M B Miranda Bernardo de Morais; Rui Manuel S C Santos Costa de Morais;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LIFE SCIENCES, VOLUME: 101, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Effect of Lactic Acid Bacteria on Quality and Safety of Ready-to-eat Sliced Cured/Smoked Meat Products
AUTORES: Jácome, SL; Fonseca, S ; Pinheiro, R; Todorov, SD; Noronha, L; Silva, J; Gomes, A; Pintado, M; Morais, AMMB; Teixeira, P; Vaz Velho, M;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: IBIC2014: 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON INDUSTRIAL BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 38
INDEXADO EM: Scopus WOS