2
TÍTULO: Sensory attributes and volatile composition of a dry white wine under different packing configurations  Full Text
AUTORES: Moreira, N; Lopes, P; Ferreira, H; Cabral, M; Guedes de Pinho, PG ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 55, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
6
TÍTULO: HS-SPME/GC-MS methodologies for the analysis of volatile compounds in cork material  Full Text
AUTORES: Moreira, N; Lopes, P; Cabral, M; Guedes de Pinho, PG ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 242, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 19
7
TÍTULO: Influence of packaging and aging on the red wine volatile composition and sensory attributes
AUTORES: Moreira, N; Lopes, P; Ferreira, H; Cabral, M; Guedes de Pinho, PG ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16
8
TÍTULO: Renal cell carcinoma detection by analysis of Volatile Organic Compounds in urine  Full Text
AUTORES: Guedes G De Pinho ; Monteiro, M; Moreira, N; Carmen Jerónimo ; Henrique, R ; Bastos, M ; Gil, A; Carvalho, M;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 52nd Congress of the European-Societies-of-Toxicology (EUROTOX) in TOXICOLOGY LETTERS, VOLUME: 258
INDEXADO EM: WOS CrossRef
9
TÍTULO: Differentiation of red Port wines categories according to their volatile carbonyl compounds
AUTORES: Nathalie Moreira; Isabel Vasconcelos; Frank Rogerson; Paula Guedes de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 250
INDEXADO EM: WOS
Página 1 de 3. Total de resultados: 25.