1
TÍTULO: Bio-Dealcoholization of Wines: Can Yeast Make Lighter Wines?
AUTORES: Afonso, Silvia Martins; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Microbial and Commercial Enzymes Applied in the Beverage Production Process
AUTORES: Cosme, Fernanda; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Consumer's acceptability and health consciousness of probiotic and prebiotic of non-dairy products  Full Text
AUTORES: Cosme, F; Ines, A; Vilela, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 151
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Wine and Non-Dairy Fermented Beverages: A Novel Source of Pro- and Prebiotics
AUTORES: Alice Vilela; Fernanda Cosme; Antonio Ines;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS