C. Dallas
AuthID: R-006-DPK
1
TÃTULO: Influence of acetaldehyde, pH, and temperature on transformation of procyanidins in model wine solutions
AUTORES: Dallas, C; Hipolito Reis, P; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 54, NÚMERO: 2
AUTORES: Dallas, C; Hipolito Reis, P; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 54, NÚMERO: 2
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2
TÃTULO: Products formed in model wine solutions involving anthocyanins, procyanidin B-2, and acetaldehyde Full Text
AUTORES: Dallas, C; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 44, NÚMERO: 8
AUTORES: Dallas, C; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 44, NÚMERO: 8
3
TÃTULO: Interactions of oligomeric procyanidins in model wine solutions containing malvidin-3-glucoside and acetaldehyde
AUTORES: Dallas, C; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 70, NÚMERO: 4
AUTORES: Dallas, C; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 70, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: DEGRADATION OF OLIGOMERIC PROCYANIDINS DURING THE MATURATION OF A RED WINE
AUTORES: DALLAS, C; RICARDODASILVA, JM; LAUREANO, O ;
PUBLICAÇÃO: 1995, FONTE: 17th International Conference on Polyphenols in POLYPHENOLS 94, VOLUME: 69
AUTORES: DALLAS, C; RICARDODASILVA, JM; LAUREANO, O ;
PUBLICAÇÃO: 1995, FONTE: 17th International Conference on Polyphenols in POLYPHENOLS 94, VOLUME: 69
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5
TÃTULO: EFFECT OF SO2 ON THE EXTRACTION OF INDIVIDUAL ANTHOCYANINS AND COLORED MATTER OF 3 PORTUGUESE GRAPE VARIETIES DURING WINEMAKING
AUTORES: DALLAS, C; LAUREANO, O ;
PUBLICAÇÃO: 1994, FONTE: VITIS, VOLUME: 33, NÚMERO: 1
AUTORES: DALLAS, C; LAUREANO, O ;
PUBLICAÇÃO: 1994, FONTE: VITIS, VOLUME: 33, NÚMERO: 1
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