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TÍTULO: Influence of acetaldehyde, pH, and temperature on transformation of procyanidins in model wine solutions
AUTORES: Dallas, C; Hipolito Reis, P; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE, VOLUME: 54, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Products formed in model wine solutions involving anthocyanins, procyanidin B-2, and acetaldehyde  Full Text
AUTORES: Dallas, C; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 44, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Interactions of oligomeric procyanidins in model wine solutions containing malvidin-3-glucoside and acetaldehyde
AUTORES: Dallas, C; Ricardo da Silva, JM ; Laureano, O ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 70, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: DEGRADATION OF OLIGOMERIC PROCYANIDINS DURING THE MATURATION OF A RED WINE
AUTORES: DALLAS, C; RICARDODASILVA, JM; LAUREANO, O ;
PUBLICAÇÃO: 1995, FONTE: 17th International Conference on Polyphenols in POLYPHENOLS 94, VOLUME: 69
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