1
TÍTULO: One-step chromatographic method to purify α-lactalbumin from whey for nanotube synthesis purposes  Full Text
AUTORES: Fuciños, C; Fuciños, P; Estévez, N; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA; Rúa, ML;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 275
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 15
2
TÍTULO: One-step chromatographic method to purify alpha-lactalbumin from whey for nanotube synthesis purposes  Full Text
AUTORES: Clara Fucinos; Pablo Fucinos; Natalia Estevez; Lorenzo M Pastrana; Antonio A Vicente ; Maria Luisa Rua;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 275
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Creating functional nanostructures: Encapsulation of caffeine into alpha-lactalbumin nanotubes  Full Text
AUTORES: Clara Fucinos; Martin Miguez; Pablo Fucinos; Lorenzo M Pastrana; Maria L Rua; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 40
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Evaluation of Antimicrobial Effectiveness of Pimaricin-Loaded Thermosensitive Nanohydrogels in Grape Juice  Full Text
AUTORES: Clara Fucinos; Pablo Fucinos; Paula Fajardo; Isabel R Amado; Lorenzo M Pastrana; Maria L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Functional Characterisation and Antimicrobial Efficiency Assessment of Smart Nanohydrogels Containing Natamycin Incorporated into Polysaccharide-Based Films  Full Text
AUTORES: Clara Fucinos; Martin Miguez; Miguel A Cerqueira; Maria J Costa; Antonio A Vicente ; Maria L Rua; Lorenzo M Pastrana;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Development of Active and Nanotechnology-based Smart Edible Packaging Systems: Physical-chemical Characterization  Full Text
AUTORES: Cerqueira, MA; Costa, MJ; Fuciños, C; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Functional Characterization of Poly(N-isopropylacrylamide) Nanohydrogels for the Controlled Release of Food Preservatives  Full Text
AUTORES: Clara Fucinos; Pablo Fucinos; Lorenzo M Pastrana; Maria L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Evaluation of a chitosan-based edible film as carrier of natamycin to improve the storability of Saloio cheese  Full Text
AUTORES: Fajardo, P; Martins, JT ; Fucinos, C; Pastrana, L; Teixeira, JA ; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 101, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 177