Ana Paula Moreira Rodrigues do Vale
AuthID: R-000-PEN
1
TÃTULO: Chemical Composition of the Galo de Barcelos (Barcelos Rooster Raw Meat) Full Text
AUTORES: Afonso, Isabel Maria; Susana Casal ; Lopes, Julio Cesar; Domingues, Jessica; Vale, Ana Paula; Meira, Marcio; Marinho, Maria Conceicao ; Vaz, Pedro Santos; Brito, Nuno, V;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
AUTORES: Afonso, Isabel Maria; Susana Casal ; Lopes, Julio Cesar; Domingues, Jessica; Vale, Ana Paula; Meira, Marcio; Marinho, Maria Conceicao ; Vaz, Pedro Santos; Brito, Nuno, V;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 12
2
TÃTULO: Development of Yogurts Enriched with Antioxidants from Wine
AUTORES: Raquel P F Guine ; Ana P Rodrigues; Suzanna M Ferreira; Fernando J Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF CULINARY SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Raquel P F Guine ; Ana P Rodrigues; Suzanna M Ferreira; Fernando J Goncalves ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF CULINARY SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM:
WOS

3
TÃTULO: Light influence in the nutritional composition of Brassica oleracea sprouts Full Text
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Peixoto, V; Rosa Carvalho; Rosa, E; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 178
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Peixoto, V; Rosa Carvalho; Rosa, E; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 178
4
TÃTULO: Phytochemical composition and antimicrobial properties of four varieties of Brassica oleracea sprouts Full Text
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Melia, N; Peixoto, V; Brito, NV; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 55
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Melia, N; Peixoto, V; Brito, NV; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 55
5
TÃTULO: Evaluating the impact of sprouting conditions on the glucosinolate content of Brassica oleracea sprouts Full Text
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Fernandes, D; Rosa, E; Beatriz, M ; Oliveira, PP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 115, NÚMERO: 1
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Fernandes, D; Rosa, E; Beatriz, M ; Oliveira, PP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: PHYTOCHEMISTRY, VOLUME: 115, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Effect of refrigerated storage on the bioactive compounds and microbial quality of Brassica oleraceae sprouts Full Text
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Marinho, C; Amorim, V; Rosa, E; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 109
AUTORES: Vale, AP; Santos, J; Brito, NV; Marinho, C; Amorim, V; Rosa, E; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 109
7
TÃTULO: The deficit of letter processing in developmental dyslexia: combining evidence from dyslexics, typical readers and illiterate adults Full Text
AUTORES: Tania Fernandes ; Ana P Vale; Bruno Martins; Jose Morais; Regine Kolinsky;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: DEVELOPMENTAL SCIENCE, VOLUME: 17, NÚMERO: 1
AUTORES: Tania Fernandes ; Ana P Vale; Bruno Martins; Jose Morais; Regine Kolinsky;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: DEVELOPMENTAL SCIENCE, VOLUME: 17, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Effect of sprouting and light cycle on antioxidant activity of Brassica oleracea varieties Full Text
AUTORES: Ana Paula Vale; Honorina Cidade ; Madalena Pinto ; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 165
AUTORES: Ana Paula Vale; Honorina Cidade ; Madalena Pinto ; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 165
9
TÃTULO: Biopesticides efficacy against european crane fly (Tipula paludosa Meigan)
AUTORES: Moura, L; Moreira, A; Rodrigues, R; Mourao, I;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
AUTORES: Moura, L; Moreira, A; Rodrigues, R; Mourao, I;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
INDEXADO EM:
WOS
