Maria de Nazaré Teixeira da Silva Pestana
AuthID: R-000-PPH
1
TÃTULO: Characterization of an antioxidant surfactant-free topical formulation containing Castanea sativa leaf extract
AUTORES: Isabel F Almeida ; Jitka Maleckova; Raquel Saffi; Helena Monteiro; Filipa Goios; Maria Helena Amaral ; Paulo Cardoso Costa ; Jorge Garrido; Paulo Silva; Nazare Pestana; Maria Fernanda Bahia;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: DRUG DEVELOPMENT AND INDUSTRIAL PHARMACY, VOLUME: 41, NÚMERO: 1
AUTORES: Isabel F Almeida ; Jitka Maleckova; Raquel Saffi; Helena Monteiro; Filipa Goios; Maria Helena Amaral ; Paulo Cardoso Costa ; Jorge Garrido; Paulo Silva; Nazare Pestana; Maria Fernanda Bahia;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: DRUG DEVELOPMENT AND INDUSTRIAL PHARMACY, VOLUME: 41, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Assessment of indoor airborne contamination in a wastewater treatment plant Full Text
AUTORES: Juliana V Teixeira; Sandra Miranda; André Monteiro ; Filipe V S Lopes ; Joana Madureira; Gabriela V Silva ; Nazare Pestana; Eugenia Pinto ; Vitor J P Vilar ; Rui A R Boaventura ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ENVIRONMENTAL MONITORING AND ASSESSMENT, VOLUME: 185, NÚMERO: 1
AUTORES: Juliana V Teixeira; Sandra Miranda; André Monteiro ; Filipe V S Lopes ; Joana Madureira; Gabriela V Silva ; Nazare Pestana; Eugenia Pinto ; Vitor J P Vilar ; Rui A R Boaventura ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ENVIRONMENTAL MONITORING AND ASSESSMENT, VOLUME: 185, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: The in vivo extracellular life of facultative intracellular bacterial parasites: Role in pathogenesis Full Text
AUTORES: Manuel T Silva; Nazare T S Silva Pestana;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: IMMUNOBIOLOGY, VOLUME: 218, NÚMERO: 3
AUTORES: Manuel T Silva; Nazare T S Silva Pestana;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: IMMUNOBIOLOGY, VOLUME: 218, NÚMERO: 3
4
TÃTULO: Shelf Life Assessment of Modified Atmosphere Packaged Turbot (Psetta maxima) Fillets: Evaluation of Microbial, Physical and Chemical Quality Parameters Full Text
AUTORES: Joana Santos; Francisca Lisboa; Nazare Pestana; Susana Casal ; Rui Alves, MR ; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 6, NÚMERO: 10
AUTORES: Joana Santos; Francisca Lisboa; Nazare Pestana; Susana Casal ; Rui Alves, MR ; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 6, NÚMERO: 10
5
TÃTULO: Microbiological quality of ready-to-eat salads: An underestimated vehicle of bacteria and clinically relevant antibiotic resistance genes Full Text
AUTORES: Joana Campos; Joana Mourao; Nazare Pestana; Luisa Peixe ; Carla Novais ; Patricia Antunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 166, NÚMERO: 3
AUTORES: Joana Campos; Joana Mourao; Nazare Pestana; Luisa Peixe ; Carla Novais ; Patricia Antunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 166, NÚMERO: 3
6
TÃTULO: Leakage of emerging clinically relevant multidrug-resistant Salmonella clones from pig farms
AUTORES: Patricia Antunes ; Joana Mourao; Nazare Pestana; Luisa Peixe ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF ANTIMICROBIAL CHEMOTHERAPY, VOLUME: 66, NÚMERO: 9
AUTORES: Patricia Antunes ; Joana Mourao; Nazare Pestana; Luisa Peixe ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF ANTIMICROBIAL CHEMOTHERAPY, VOLUME: 66, NÚMERO: 9
7
TÃTULO: Quince jam quality: microbiological, physicochemical and sensory evaluation Full Text
AUTORES: Ferreira, IMPLVO ; Pestana, N; Alves, MR ; Mota, FJM; Reu, C; Cunha, S ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
AUTORES: Ferreira, IMPLVO ; Pestana, N; Alves, MR ; Mota, FJM; Reu, C; Cunha, S ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
8
TÃTULO: Incidence of Salmonella from poultry products and their susceptibility to antimicrobial agents Full Text
AUTORES: Antunes, P ; Reu, C; Sousa, JC; Peixe, L ; Pestana, N;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 82, NÚMERO: 2
AUTORES: Antunes, P ; Reu, C; Sousa, JC; Peixe, L ; Pestana, N;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 82, NÚMERO: 2