Ivo Vaz de Oliveira
AuthID: R-000-T0D
1
TÃTULO: Modern almond production in Portugal: Cultivar selection, orchards evolution, and flowering dynamics Full Text
AUTORES: Oliveira, I;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 331
AUTORES: Oliveira, I;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 331
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Exploring the Role of Biostimulants in Sweet Cherry (Prunus avium L.) Fruit Quality Traits
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
3
TÃTULO: Innovative edible coatings for postharvest storage of sweet cherries Full Text
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 310
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Ribeiro, Carlos; Vilela, Alice; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 310
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Degradation of Agro-Industrial Wastewater Model Compound by UV-A-Fenton Process: Batch vs. Continuous Mode Full Text
AUTORES: Jorge, Nuno; Teixeira, Ana R.; Fernandes, Jose R. ; Oliveira, Ivo; Lucas, Marco S.; Peres, Jose A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 20, NÚMERO: 2
AUTORES: Jorge, Nuno; Teixeira, Ana R.; Fernandes, Jose R. ; Oliveira, Ivo; Lucas, Marco S.; Peres, Jose A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH, VOLUME: 20, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Chemical and Sensory Properties of Waffles Supplemented with Almond Skins Full Text
AUTORES: Oliveira, Ivo; Marinho, Beatriz; Szymanowska, Urszula; Karas, Monika; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 15
AUTORES: Oliveira, Ivo; Marinho, Beatriz; Szymanowska, Urszula; Karas, Monika; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Red Fruits Composition and Their Health Benefits-A Review
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
7
TÃTULO: Sensory and Nutraceutical Properties of Infusions Prepared with Grape Pomace and Edible-Coated Dried-Minced Grapes Full Text
AUTORES: Vilela, Alice; Cruz, Irene; Oliveira, Ivo; Pinto, Ana; Pinto, Teresa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COATINGS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
AUTORES: Vilela, Alice; Cruz, Irene; Oliveira, Ivo; Pinto, Ana; Pinto, Teresa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COATINGS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Biostimulants to Improved Tree Physiology and Fruit Quality: A Review with Special Focus on Sweet Cherry
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Afonso, Silvia; Oliveira, Ivo; Meyer, Anne S.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÃTULO: Usefulness and easiness to use technological resources by nurses managers
AUTORES: Ivo Vaz; Maria José Lumini ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: RevSALUS - Revista Científica da Rede Académica das Ciências da Saúde da Lusofonia, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
AUTORES: Ivo Vaz; Maria José Lumini ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: RevSALUS - Revista Científica da Rede Académica das Ciências da Saúde da Lusofonia, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef
10
TÃTULO: Bioactive (Poly)phenols, Volatile Compounds from Vegetables, Medicinal and Aromatic Plants
AUTORES: Pinto, T; Aires, A ; Cosme, F; Bacelar, E; Morais, MC; Oliveira, I; Ferreira Cardoso, J; Anjos, R; Vilela, A; Goncalves, B;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Pinto, T; Aires, A ; Cosme, F; Bacelar, E; Morais, MC; Oliveira, I; Ferreira Cardoso, J; Anjos, R; Vilela, A; Goncalves, B;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1