2
TÍTULO: Extraction of Bioactive Compounds from Rubus Idaeus Bioresidues: A Full Screening on Phenolic Composition and Bioactive Potential
AUTORES: Plasencia, Paula; Finimundy, Tiane C.; Carocho, Marcio; Calhelha, Ricardo C.; Anibarro Ortega, Mikel; Pires, Tania C. S. P.; Barreiro, Filomena; Garcia, Pablo A.; Barros, Lillian; Heleno, Sandrina A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Exploring Therapeutic Advances: A Comprehensive Review of Intestinal Microbiota Modulators
AUTORES: Pires, Lara; Gonzalez Paramas, Ana M.; Heleno, Sandrina A.; Calhelha, Ricardo C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIBIOTICS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Molecular characterization, technology, and strategies for designing novel functional foods in the food industry  Full Text
AUTORES: Alu'datt, Muhammad H.; Heleno, Sandrina A.; Carocho, Marcio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 460
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
AUTORES: Márcio Carocho; Sandrina Heleno; Lillian Barros;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
INDEXADO EM: Scopus
6
TÍTULO: Preface
AUTORES: Márcio Carocho; Sandrina Heleno; Lillian Barros;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
INDEXADO EM: Scopus
7
TÍTULO: Phenolic Acids from Fungi
AUTORES: Ângela Liberal; Rossana C Cardoso; Sandrina Heleno; Ângela Fernandes; Lillian Barros; Anabela Martins;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
INDEXADO EM: Scopus
8
TÍTULO: Natural Products as Health Promoters
AUTORES: Barros, Lillian; Heleno, Sandrina A.; Prieto, Miguel A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CURRENT PHARMACEUTICAL DESIGN, VOLUME: 29, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Plant extracts as biocontrol agents against Aspergillus carbonarius growth and ochratoxin A production in grapes  Full Text
AUTORES: Chtioui, Wiem; Heleno, Sandrina; Migheli, Quirico; Rodrigues, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 407
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 5. Total de resultados: 43.