David Miguel Cabrita do Espírito Santo
AuthID: R-000-YGN
1
TÃTULO: Challenges in Fabry disease: the combination of two individually amenable GLA variants may be nonamenable to migalastat
AUTORES: Fernandes, Raquel Menezes; Bento, Dina; Marques, Nuno; Azevedo, Olga; Mota, Teresa; Costa, Hugo; Santo, Miguel Espirito; Silva, Daniela Carvalho; Jesus, Ilidio;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FUTURE CARDIOLOGY, VOLUME: 19, NÚMERO: 1
AUTORES: Fernandes, Raquel Menezes; Bento, Dina; Marques, Nuno; Azevedo, Olga; Mota, Teresa; Costa, Hugo; Santo, Miguel Espirito; Silva, Daniela Carvalho; Jesus, Ilidio;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FUTURE CARDIOLOGY, VOLUME: 19, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: The effect of UV-C and electrolyzed water on yeasts on fresh-cut apple at 4 degrees C
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Paula Pires Cabral; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 282
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Paula Pires Cabral; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 282
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3
TÃTULO: The Impact of Pharmaceutical Services Availability on Travellers
AUTORES: Sousa Coelho, A; Pereira, J; Espirito Santo, M;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 29
AUTORES: Sousa Coelho, A; Pereira, J; Espirito Santo, M;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 29
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Growth of Escherichia coil, Salmonella enterica and Listeria spp., and their inactivation using ultraviolet energy and electrolyzed water, on 'Rocha' fresh-cut pears
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Celia Quintas ; Carla Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 77
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Celia Quintas ; Carla Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 77
5
TÃTULO: The effect of NaCl reduction in the microbiological quality of cracked green table olives of the Macanilha Algarvia cultivar Full Text
AUTORES: Tania Mateus; David Santo; Cintia Saude; Paula Pires Cabral ; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 218
AUTORES: Tania Mateus; David Santo; Cintia Saude; Paula Pires Cabral ; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 218
6
TÃTULO: Survival and growth of Cronobacter sakazakii on fresh-cut fruit and the effect of UV-C illumination and electrolyzed water in the reduction of its population Full Text
AUTORES: David Santo; Ana Graca; Carla Nunes; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 231
AUTORES: David Santo; Ana Graca; Carla Nunes; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 231
7
TÃTULO: Evaluation of microbial quality and yeast diversity in fresh-cut apple Full Text
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Eduardo Esteves ; Carla Nunes; Maribel Abadias; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 51
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Eduardo Esteves ; Carla Nunes; Maribel Abadias; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 51
8
TÃTULO: Yeast diversity in the Mediterranean strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits' fermentations Full Text
AUTORES: David Espirito Santo; Ludovina Galego ; Teresa Goncalves; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 47, NÚMERO: 1
AUTORES: David Espirito Santo; Ludovina Galego ; Teresa Goncalves; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 47, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: Atrial flutter after pulmonary vein isolation
AUTORES: Martha Bouzin; Diogo Cavaco; Pedro Adragao; Leon Parreira; Reis Santos, K; David Cabrita; Susana Marcelino; Miguel Abecasis;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: REVISTA PORTUGUESA DE CARDIOLOGIA, VOLUME: 29, NÚMERO: 11
AUTORES: Martha Bouzin; Diogo Cavaco; Pedro Adragao; Leon Parreira; Reis Santos, K; David Cabrita; Susana Marcelino; Miguel Abecasis;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: REVISTA PORTUGUESA DE CARDIOLOGIA, VOLUME: 29, NÚMERO: 11
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