Nuno Miguel Sousa Rodrigues
AuthID: R-001-06X
1
TÃTULO: An Artificial Intelligence-Based Method to Identify the Stage of Maturation in Olive Oil Mills
AUTORES: Mendes, Joao; Lima, Jose; Costa, Lino A.; Rodrigues, Nuno; Leitao, Paulo; Pereira, Ana I.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Optimization, Learning Algorithms and Applications (OL2A) in OPTIMIZATION, LEARNING ALGORITHMS AND APPLICATIONS, PT II, OL2A 2023, VOLUME: 1982
AUTORES: Mendes, Joao; Lima, Jose; Costa, Lino A.; Rodrigues, Nuno; Leitao, Paulo; Pereira, Ana I.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Optimization, Learning Algorithms and Applications (OL2A) in OPTIMIZATION, LEARNING ALGORITHMS AND APPLICATIONS, PT II, OL2A 2023, VOLUME: 1982
2
TÃTULO: Exogenous systemin peptide treatment in olive alters Bactrocera oleae oviposition preference Full Text
AUTORES: Sanchez, Luiza; Cunha, Ana E.; Rodrigues, Nuno; Pereira, Jose Alberto; Baptista, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF PEST SCIENCE
AUTORES: Sanchez, Luiza; Cunha, Ana E.; Rodrigues, Nuno; Pereira, Jose Alberto; Baptista, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF PEST SCIENCE
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Influence of Interannual Climate Conditions on the Composition of Olive Oil from Centenarian Olive Trees
AUTORES: Bortoluzzi, Leticia; Susana Casal ; Cruz, Rebeca; Peres, Antonio M.; Baptista, Paula; Rodrigues, Nuno;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Bortoluzzi, Leticia; Susana Casal ; Cruz, Rebeca; Peres, Antonio M.; Baptista, Paula; Rodrigues, Nuno;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
4
TÃTULO: Impact of Frost on the Morphology and Chemical Composition of cv. Santulhana Olives
AUTORES: Rodrigues, N; Susana Casal ; Rodrigues, AI; Cruz, R ; Peres, AM; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Rodrigues, N; Susana Casal ; Rodrigues, AI; Cruz, R ; Peres, AM; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Analysis of a Vegetable Oil Performance in a Milling Process by MQL Lubrication Full Text
AUTORES: Afonso, Ines S.; Pereira, Jose; Ribeiro, Antonio E.; Amaral, Joana S.; Rodrigues, Nuno; Gomes, Jose R.; Lima, Rui; Ribeiro, Joao ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROMACHINES, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
AUTORES: Afonso, Ines S.; Pereira, Jose; Ribeiro, Antonio E.; Amaral, Joana S.; Rodrigues, Nuno; Gomes, Jose R.; Lima, Rui; Ribeiro, Joao ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROMACHINES, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
6
TÃTULO: Machine Learning to Identify Olive-Tree Cultivars
AUTORES: Mendes, Joao; Lima, Jose ; Costa, Lino; Rodrigues, Nuno; Brandao, Diego; Leitao, Paulo; Pereira, Ana I.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: 2nd International Conference on Optimization, Learning Algorithms and Applications (OL2A) in OPTIMIZATION, LEARNING ALGORITHMS AND APPLICATIONS, OL2A 2022, VOLUME: 1754
AUTORES: Mendes, Joao; Lima, Jose ; Costa, Lino; Rodrigues, Nuno; Brandao, Diego; Leitao, Paulo; Pereira, Ana I.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: 2nd International Conference on Optimization, Learning Algorithms and Applications (OL2A) in OPTIMIZATION, LEARNING ALGORITHMS AND APPLICATIONS, OL2A 2022, VOLUME: 1754
7
TÃTULO: Fatty Acid Composition from Olive Oils of Portuguese Centenarian Trees Is Highly Dependent on Olive Cultivar and Crop Year
AUTORES: Rodrigues, N; Susana Casal ; Pinho, T; Cruz, R ; Peres, AM; Baptista, P; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
AUTORES: Rodrigues, N; Susana Casal ; Pinho, T; Cruz, R ; Peres, AM; Baptista, P; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
8
TÃTULO: Olive oil characteristics of eleven cultivars produced in a high-density grove in Valladolid province (Spain) Full Text
AUTORES: Rodrigues, N; Susana Casal ; Pinho, T; Cruz, R ; Baptista, P; Martin, H; Asensio S Manzanera, MC; Peres, AM; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 247, NÚMERO: 12
AUTORES: Rodrigues, N; Susana Casal ; Pinho, T; Cruz, R ; Baptista, P; Martin, H; Asensio S Manzanera, MC; Peres, AM; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 247, NÚMERO: 12
9
TÃTULO: Impact of incorporating olive leaves during the industrial extraction of cv. Arbequina oils on the physicochemical-sensory quality and health claim fulfillment Full Text
AUTORES: Marx, IMG; Susana Casal ; Rodrigues, N; Cruz, R ; Veloso, ACA ; Pereira, JA; Peres, AM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 248, NÚMERO: 1
AUTORES: Marx, IMG; Susana Casal ; Rodrigues, N; Cruz, R ; Veloso, ACA ; Pereira, JA; Peres, AM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 248, NÚMERO: 1
10
TÃTULO: GxE Effects on Tocopherol Composition of Oils from Very Old and Genetically Diverse Olive Trees Full Text
AUTORES: Rodrigues, N; Susana Casal ; Cruz, R ; Peres, AM; Baptista, P; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 97, NÚMERO: 5
AUTORES: Rodrigues, N; Susana Casal ; Cruz, R ; Peres, AM; Baptista, P; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 97, NÚMERO: 5