1
TÍTULO: Green and Innovative Extraction: Phenolic Profiles and Biological Activities of Underutilized Plant Extracts Using Pulsed Electric Fields and Maceration
AUTORES: Pallares, Noelia; Berrada, Houda; Ferrer, Emilia; Rached, Wahiba; Pinela, Jose; Mandim, Filipa; Pires, Tania C. S. P.; Finimundy, Tiane C.; Barba, Francisco J.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Nutrients, Phytochemicals, and In Vitro Biological Activities of Goldenberry (Physalis peruviana L.) Fruit and Calyx
AUTORES: Anibarro Ortega, Mikel; Dias, Maria Ines; Petrovic, Jovana; Mandim, Filipa; Nunez, Sonia; Sokovic, Marina; Lopez, Victor; Barros, Lillian; Pinela, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Insights into the phenolic composition and in vitro bioactivity of cardoon capitulum: A nutraceutical-oriented valorization study  Full Text
AUTORES: Mandim, Filipa; Pinela, Jose; Marcelino, Sandra; Dias, Maria Ines; Barracosa, Paulo; Ivanov, Marija; Sokovic, Marina; Santos Buelga, Celestino; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 435
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Recovery of anthocyanins from Eugenia spp. fruit peels: a comparison between heat- and ultrasound-assisted extraction
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Pinela, Jose; Pereira, Carla; Mandim, Filipa; Heleno, Sandrina; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABLE FOOD TECHNOLOGY, VOLUME: 2, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Exploring the bioactive compounds from berry biowaste: Eugenia involucrata DC. as a study case
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Finimundy, Tiane C.; Pinela, Jose; Pires, Tania C. S. P.; Calhelha, Ricardo C.; Vaz, Josiana; Correa, Rubia C. G.; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 58
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Antioxidant Activity of Foods and Natural Products
AUTORES: Pinela, Jose; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Alonso Esteban, Jose Ignacio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: How Does Domestic Cooking Affect the Biochemical Properties of Wild Edible Greens of the Asteraceae Family?
AUTORES: Liava, Vasiliki; Fernandes, Angela; Reis, Filipa; Finimundy, Tiane; Mandim, Filipa; Pinela, Jose; Stojkovic, Dejan; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Petropoulos, Spyridon A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Food Waste Biotransformation into Food Ingredients: A Brief Overview of Challenges and Opportunities
AUTORES: Pinela, Jose; Anibarro Ortega, Mikel; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Upcycling Fish By-Products into Bioactive Fish Oil: The Suitability of Microwave-Assisted Extraction  Full Text
AUTORES: Pinela, Jose; de la Fuente, Beatriz; Rodrigues, Matilde; Pires, Tania C. S. P.; Mandim, Filipa; Almeida, Andre; Dias, Maria Ines; Caleja, Cristina; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOMOLECULES, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 7. Total de resultados: 61.