José Virgílio Santulhão Pinela
AuthID: R-001-0RQ
1
TÃTULO: Insights into the phenolic composition and in vitro bioactivity of cardoon capitulum: A nutraceutical-oriented valorization study Full Text
AUTORES: Mandim, Filipa; Pinela, Jose; Marcelino, Sandra; Dias, Maria Ines; Barracosa, Paulo; Ivanov, Marija; Sokovic, Marina; Santos Buelga, Celestino; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 435
AUTORES: Mandim, Filipa; Pinela, Jose; Marcelino, Sandra; Dias, Maria Ines; Barracosa, Paulo; Ivanov, Marija; Sokovic, Marina; Santos Buelga, Celestino; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 435
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Recovery of anthocyanins from Eugenia spp. fruit peels: a comparison between heat- and ultrasound-assisted extraction
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Pinela, Jose; Pereira, Carla; Mandim, Filipa; Heleno, Sandrina; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABLE FOOD TECHNOLOGY, VOLUME: 2, NÚMERO: 1
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Pinela, Jose; Pereira, Carla; Mandim, Filipa; Heleno, Sandrina; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABLE FOOD TECHNOLOGY, VOLUME: 2, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Exploring the bioactive compounds from berry biowaste: Eugenia involucrata DC. as a study case
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Finimundy, Tiane C.; Pinela, Jose; Pires, Tania C. S. P.; Calhelha, Ricardo C.; Vaz, Josiana; Correa, Rubia C. G.; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 58
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Finimundy, Tiane C.; Pinela, Jose; Pires, Tania C. S. P.; Calhelha, Ricardo C.; Vaz, Josiana; Correa, Rubia C. G.; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 58
4
TÃTULO: Antioxidant Activity of Foods and Natural Products
AUTORES: Pinela, Jose; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Alonso Esteban, Jose Ignacio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 8
AUTORES: Pinela, Jose; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Alonso Esteban, Jose Ignacio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: How Does Domestic Cooking Affect the Biochemical Properties of Wild Edible Greens of the Asteraceae Family?
AUTORES: Liava, Vasiliki; Fernandes, Angela; Reis, Filipa; Finimundy, Tiane; Mandim, Filipa; Pinela, Jose; Stojkovic, Dejan; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Petropoulos, Spyridon A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
AUTORES: Liava, Vasiliki; Fernandes, Angela; Reis, Filipa; Finimundy, Tiane; Mandim, Filipa; Pinela, Jose; Stojkovic, Dejan; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian; Petropoulos, Spyridon A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
6
TÃTULO: Upcycling Fish By-Products into Bioactive Fish Oil: The Suitability of Microwave-Assisted Extraction Full Text
AUTORES: Pinela, Jose; de la Fuente, Beatriz; Rodrigues, Matilde; Pires, Tania C. S. P.; Mandim, Filipa; Almeida, Andre; Dias, Maria Ines; Caleja, Cristina; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOMOLECULES, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Pinela, Jose; de la Fuente, Beatriz; Rodrigues, Matilde; Pires, Tania C. S. P.; Mandim, Filipa; Almeida, Andre; Dias, Maria Ines; Caleja, Cristina; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOMOLECULES, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: Chemical Composition and Biological Activity of Commelina erecta: An Edible Wild Plant Consumed in Brazil
AUTORES: Cavichi, Lucas Vinicius; Liberal, Angela; Dias, Maria Ines; Mandim, Filipa; Pinela, Jose; Kostic, Marina; Sokovic, Marina; Kalschne, Daneysa Lahis; Fernandes, Angela; Canan, Cristiane; Barros, Lillian; Amaral, Joana S. S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
AUTORES: Cavichi, Lucas Vinicius; Liberal, Angela; Dias, Maria Ines; Mandim, Filipa; Pinela, Jose; Kostic, Marina; Sokovic, Marina; Kalschne, Daneysa Lahis; Fernandes, Angela; Canan, Cristiane; Barros, Lillian; Amaral, Joana S. S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: The In Vitro Simulated Gastrointestinal Digestion Affects the Bioaccessibility and Bioactivity of Beta vulgaris Constituents
AUTORES: Igual, Marta; Fernandes, Angela; Dias, Maria Ines; Pinela, Jose; Garcia Segovia, Purificacion; Martinez Monzo, Javier; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Igual, Marta; Fernandes, Angela; Dias, Maria Ines; Pinela, Jose; Garcia Segovia, Purificacion; Martinez Monzo, Javier; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
9
TÃTULO: Upcycling Quince Peel into Bioactive Ingredients and Fiber Concentrates through Multicomponent Extraction Processes
AUTORES: Pereira, Alexis; Anibarro Ortega, Mikel; Kostic, Marina; Nogueira, Antonio; Sokovic, Marina; Pinela, Jose; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Pereira, Alexis; Anibarro Ortega, Mikel; Kostic, Marina; Nogueira, Antonio; Sokovic, Marina; Pinela, Jose; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: Thymus Species from Romanian Spontaneous Flora as Promising Source of Phenolic Secondary Metabolites with Health-Related Benefits
AUTORES: Babotă, M; Frumuzachi, O; Nicolescu, A; Dias, MI; Pinela, J; Barros, L; Añibarro Ortega, M; Stojković, D; Carević, T; Mocan, A; López, V; Crișan, G;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
AUTORES: Babotă, M; Frumuzachi, O; Nicolescu, A; Dias, MI; Pinela, J; Barros, L; Añibarro Ortega, M; Stojković, D; Carević, T; Mocan, A; López, V; Crișan, G;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 12, NÚMERO: 2