Claudia Verónica Sánchez Lara
AuthID: R-000-3VR
1
TÃTULO: Antioxidant Capacity and Phenolics Profile of Portuguese Traditional Cultivars of Apples and Pears and Their By-Products: On the Way to Newer Applications
AUTORES: Teixeira, Joao David; Mateus, Ana Rita Soares; Sanchez, Claudia; Parpot, Pier; Almeida, Carina; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
AUTORES: Teixeira, Joao David; Mateus, Ana Rita Soares; Sanchez, Claudia; Parpot, Pier; Almeida, Carina; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
2
TÃTULO: Effects of Different Irrigation Regimes, Nitrogen Levels and Storage Conditions on Volatiles of 'Gala' Apple Full Text
AUTORES: Tavares, Claudia; Rodrigues, Carolina Ferro; Goncalves, Elsa; Machado, Alexandra M.; Pedro, Luis; Barroso, Jose; Mauricio, Anabela; Franco, Nuno; Raimundo, Delio; Pita, Valerio; Sanchez, Claudia; Figueiredo, Ana Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 18
AUTORES: Tavares, Claudia; Rodrigues, Carolina Ferro; Goncalves, Elsa; Machado, Alexandra M.; Pedro, Luis; Barroso, Jose; Mauricio, Anabela; Franco, Nuno; Raimundo, Delio; Pita, Valerio; Sanchez, Claudia; Figueiredo, Ana Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 18
3
TÃTULO: Batata-doce
AUTORES: Maria Lima; Maria Ferreira; Claudia Sánchez;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Revista de Ciência Elementar, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
AUTORES: Maria Lima; Maria Ferreira; Claudia Sánchez;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Revista de Ciência Elementar, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Strategies for the reduction of sugar in food products
AUTORES: Gomes, A; Bourbon, AI; Peixoto, AR; Silva, AS; Tasso, A; Almeida, C; Nobre, C; Nunes, C; Sánchez, C; Gonçalves, DA; Castelo Branco, D; Figueira, D; Coelho, E; Gonçalves, J; Teixeira, JA; Pastrana Castro, LM; Coimbra, MA; Pintado, M; Ribeiro Cerqueira, MP; Fuciños, P; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Structure Engineering and Design for Improved Nutrition, Health and Well-being
AUTORES: Gomes, A; Bourbon, AI; Peixoto, AR; Silva, AS; Tasso, A; Almeida, C; Nobre, C; Nunes, C; Sánchez, C; Gonçalves, DA; Castelo Branco, D; Figueira, D; Coelho, E; Gonçalves, J; Teixeira, JA; Pastrana Castro, LM; Coimbra, MA; Pintado, M; Ribeiro Cerqueira, MP; Fuciños, P; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Structure Engineering and Design for Improved Nutrition, Health and Well-being
5
TÃTULO: GoFigoProdução: guia prático da cultura da figueira
AUTORES: Ana Calapez; Ana Soeiro; Catarina Lourenço; Claudia Sánchez; Cristina M Oliveira; Michele Rosa; Rui M d Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2022
AUTORES: Ana Calapez; Ana Soeiro; Catarina Lourenço; Claudia Sánchez; Cristina M Oliveira; Michele Rosa; Rui M d Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2022
INDEXADO EM: Handle
NO MEU: ORCID
6
TÃTULO: Preharvest factors affecting quality during 'Rocha' pear long-term storage
AUTORES: Bonora, A; Noronha, H; Grappadelli, LC; Sanchez, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 13th International Pear Symposium in XIII INTERNATIONAL PEAR SYMPOSIUM, VOLUME: 1303, NÚMERO: 1303
AUTORES: Bonora, A; Noronha, H; Grappadelli, LC; Sanchez, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 13th International Pear Symposium in XIII INTERNATIONAL PEAR SYMPOSIUM, VOLUME: 1303, NÚMERO: 1303
7
TÃTULO: AVALIAÇÃO PRELIMINAR DA QUALIDADE DOS FRUTOS DE NOVOS CLONES DE MACIEIRAS DA CULTIVAR ´GALA´
AUTORES: Claudia Sánchez Lara; Miguel Leão de Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Agrárias: Pesquisa e Inovação nas Ciências que Alimentam o Mundo VI
AUTORES: Claudia Sánchez Lara; Miguel Leão de Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Agrárias: Pesquisa e Inovação nas Ciências que Alimentam o Mundo VI
8
TÃTULO: Effects of covering inter-row orchard floor with reflective films on light distribution, photosynthesis, coloration and quality of ‘Fuji’ apples
AUTORES: Leão de Sousa, M; Sánchez, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Acta Horticulturae, VOLUME: 1268, NÚMERO: 1268
AUTORES: Leão de Sousa, M; Sánchez, C;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Acta Horticulturae, VOLUME: 1268, NÚMERO: 1268
9
TÃTULO: Potential Application of Propolis Extracts to Control the Growth of Stemphylium vesicarium in "Rocha" Pear
AUTORES: Loebler, M; Sanchez, C; Mauricio, EM; Diogo, E; Santos, M; Vasilenko, P; Cruz, AS; Mendes, B; Goncalves, M; Duarte, MP;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 6
AUTORES: Loebler, M; Sanchez, C; Mauricio, EM; Diogo, E; Santos, M; Vasilenko, P; Cruz, AS; Mendes, B; Goncalves, M; Duarte, MP;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 6
10
TÃTULO: Genetic Diversity and Structure of the Portuguese Pear (Pyrus communis L.) Germplasm Full Text
AUTORES: Queiroz, A; Guimaraes, JB; Sanchez, C; Simoes, F; de Sousa, RM; Viegas, W; Veloso, MM;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
AUTORES: Queiroz, A; Guimaraes, JB; Sanchez, C; Simoes, F; de Sousa, RM; Viegas, W; Veloso, MM;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 11, NÚMERO: 19