David Manuel Gama Simões Gomes
AuthID: R-000-455
1
TÃTULO: Liquid whey protein concentrates as primary raw material for acid dairy gels Full Text
AUTORES: Henriques, MHF ; Gomes, DMGS; Borges, AR ; Pereira, CJD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
AUTORES: Henriques, MHF ; Gomes, DMGS; Borges, AR ; Pereira, CJD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Use of ultrafiltrated cow's whey for the production of whey cheese with Kefir or probiotics Full Text
AUTORES: Pires, AF; Marnotes, NG; Bella, A; Viegas, J; Gomes, DM; Henriques, MHF ; Pereira, CJD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 101, NÚMERO: 2
AUTORES: Pires, AF; Marnotes, NG; Bella, A; Viegas, J; Gomes, DM; Henriques, MHF ; Pereira, CJD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 101, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Adding value and innovation in dairy SMEs: From butter to probiotic butter and buttermilk Full Text
AUTORES: Ferreira, L; Borges, A ; Gomes, D; Dias, S; Pereira, C; Henriques, M ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 46, NÚMERO: 8
AUTORES: Ferreira, L; Borges, A ; Gomes, D; Dias, S; Pereira, C; Henriques, M ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 46, NÚMERO: 8
4
TÃTULO: Dairy by-Products Concentrated by Ultrafiltration Used as Ingredients in the Production of Reduced Fat Washed Curd Cheese
AUTORES: Borges, AR ; Pires, AF; Marnotes, NG; Gomes, DG; Henriques, MF ; Pereira, CD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
AUTORES: Borges, AR ; Pires, AF; Marnotes, NG; Gomes, DG; Henriques, MF ; Pereira, CD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: Improvement of Ripened Cheese Quality and Safety With Thymus mastichina L. Bioactive Extracts
AUTORES: Carvalho, F; Rodrigues, A; Gomes, DMGS; Ferreira, FML; Dias, SP; Pereira, CJD; Henriques, MHF ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Advances in Biotechnology for Food Industry, VOLUME: 14
AUTORES: Carvalho, F; Rodrigues, A; Gomes, DMGS; Ferreira, FML; Dias, SP; Pereira, CJD; Henriques, MHF ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Advances in Biotechnology for Food Industry, VOLUME: 14
6
TÃTULO: Liquid Whey Protein Concentrates Produced by Ultrafiltration as Primary Raw Materials for Thermal Dairy Gels Full Text
AUTORES: Henriques, M ; Gomes, D; Pereira, C;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 4
AUTORES: Henriques, M ; Gomes, D; Pereira, C;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 4
7
TÃTULO: Whey Protein Edible Coatings: Recent Developments and Applications
AUTORES: Henriques, M ; Gomes, D; Pereira, C;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EMERGING AND TRADITIONAL TECHNOLOGIES FOR SAFE, HEALTHY AND QUALITY FOOD
AUTORES: Henriques, M ; Gomes, D; Pereira, C;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EMERGING AND TRADITIONAL TECHNOLOGIES FOR SAFE, HEALTHY AND QUALITY FOOD
8
TÃTULO: Engineering a cardosin B-derived rennet for sheep and goat cheese manufacture Full Text
AUTORES: Carla Malaquias Almeida; David Gomes; Carlos Faro; Isaura Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 99, NÚMERO: 1
AUTORES: Carla Malaquias Almeida; David Gomes; Carlos Faro; Isaura Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 99, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: Performance of bovine and ovine liquid whey protein concentrate on functional properties of set yoghurts
AUTORES: Marta Henriques ; David Gomes; Daniela Rodrigues; Carlos Pereira ; Maria Gil;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF) in 11TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD (ICEF11), VOLUME: 1
AUTORES: Marta Henriques ; David Gomes; Daniela Rodrigues; Carlos Pereira ; Maria Gil;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF) in 11TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD (ICEF11), VOLUME: 1