1
TÍTULO: Liquid whey protein concentrates as primary raw material for acid dairy gels  Full Text
AUTORES: Henriques, MHF ; Gomes, DMGS; Borges, AR ; Pereira, CJD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
2
TÍTULO: Use of ultrafiltrated cow's whey for the production of whey cheese with Kefir or probiotics  Full Text
AUTORES: Pires, AF; Marnotes, NG; Bella, A; Viegas, J; Gomes, DM; Henriques, MHF ; Pereira, CJD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 101, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
3
TÍTULO: Adding value and innovation in dairy SMEs: From butter to probiotic butter and buttermilk  Full Text
AUTORES: Ferreira, L; Borges, A ; Gomes, D; Dias, S; Pereira, C; Henriques, M ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 46, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
4
TÍTULO: Dairy by-Products Concentrated by Ultrafiltration Used as Ingredients in the Production of Reduced Fat Washed Curd Cheese
AUTORES: Borges, AR ; Pires, AF; Marnotes, NG; Gomes, DG; Henriques, MF ; Pereira, CD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
5
TÍTULO: Improvement of Ripened Cheese Quality and Safety With Thymus mastichina L. Bioactive Extracts
AUTORES: Carvalho, F; Rodrigues, A; Gomes, DMGS; Ferreira, FML; Dias, SP; Pereira, CJD; Henriques, MHF ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Advances in Biotechnology for Food Industry, VOLUME: 14
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
6
TÍTULO: Liquid Whey Protein Concentrates Produced by Ultrafiltration as Primary Raw Materials for Thermal Dairy Gels  Full Text
AUTORES: Henriques, M ; Gomes, D; Pereira, C;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16
7
TÍTULO: Whey Protein Edible Coatings: Recent Developments and Applications
AUTORES: Henriques, M ; Gomes, D; Pereira, C;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EMERGING AND TRADITIONAL TECHNOLOGIES FOR SAFE, HEALTHY AND QUALITY FOOD
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
8
TÍTULO: Engineering a cardosin B-derived rennet for sheep and goat cheese manufacture  Full Text
AUTORES: Carla Malaquias Almeida; David Gomes; Carlos Faro; Isaura Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 99, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
9
TÍTULO: Performance of bovine and ovine liquid whey protein concentrate on functional properties of set yoghurts
AUTORES: Marta Henriques ; David Gomes; Daniela Rodrigues; Carlos Pereira ; Maria Gil;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF) in 11TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD (ICEF11), VOLUME: 1
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 13