Carla Sofia Marques de Alegria
AuthID: R-001-FGM
1
TÃTULO: Valorisation of Wasted Immature Tomato to Innovative Fermented Functional Foods
AUTORES: Pereira, Nelson; Farrokhi, Mahsa; Vida, Manuela; Lageiro, Manuela; Ramos, Ana Cristina; VIEIRA, MC; Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
AUTORES: Pereira, Nelson; Farrokhi, Mahsa; Vida, Manuela; Lageiro, Manuela; Ramos, Ana Cristina; VIEIRA, MC; Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
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TÃTULO: Peel removal improves quality without antioxidant loss, through wound-induced phenolic biosynthesis in shredded carrot Full Text
AUTORES: Carla Alegria; Elsa M Goncalves; Margarida Moldao Martins; Luis Cisneros Zevallos; Marta Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 120
AUTORES: Carla Alegria; Elsa M Goncalves; Margarida Moldao Martins; Luis Cisneros Zevallos; Marta Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 120
3
TÃTULO: MODELING OF PREHEAT TREATMENT OPTIMIZATION APPLIED TO FRESH-CUT "ROCHA" PEAR Full Text
AUTORES: Marta Abreu; Carla Alegria; Elsa M Goncalves ; Joaquina Pinheiro; Margarida Moldao Martins ; Jose Empis;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 34, NÚMERO: 5
AUTORES: Marta Abreu; Carla Alegria; Elsa M Goncalves ; Joaquina Pinheiro; Margarida Moldao Martins ; Jose Empis;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 34, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: MODELING OF PREHEAT TREATMENT OPTIMIZATION APPLIED TO FRESH-CUT “ROCHA” PEAR. MODELING OF PREHEAT TREATMENT OPTIMIZATION Full Text
AUTORES: MARTA ABREU; CARLA ALEGRIA; ELSA M GONÇALVES; JOAQUINA PINHEIRO; MARGARIDA MOLDÃO-MARTINS; JOSÉ EMPIS;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Journal of Food Quality, VOLUME: 34, NÚMERO: 5
AUTORES: MARTA ABREU; CARLA ALEGRIA; ELSA M GONÇALVES; JOAQUINA PINHEIRO; MARGARIDA MOLDÃO-MARTINS; JOSÉ EMPIS;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Journal of Food Quality, VOLUME: 34, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: CrossRef
5
TÃTULO: Evaluation of a pre-cut heat treatment as an alternative to chlorine in minimally processed shredded carrot Full Text
AUTORES: Carla Alegria; Joaquina Pinheiro; Elsa M Goncalves ; Isabel Fernandes; Margarida Moldao ; Marta Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: Carla Alegria; Joaquina Pinheiro; Elsa M Goncalves ; Isabel Fernandes; Margarida Moldao ; Marta Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Quality attributes of shredded carrot (Daucus carota L. cv. Nantes) as affected by alternative decontamination processes to chlorine Full Text
AUTORES: Carla Alegria; Joaquina Pinheiro; Elsa M Goncalves ; Isabel Fernandes; Margarida Moldao ; Marta Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Carla Alegria; Joaquina Pinheiro; Elsa M Goncalves ; Isabel Fernandes; Margarida Moldao ; Marta Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 10, NÚMERO: 1