Bárbara Filipa Santos Ramos
AuthID: R-001-H3E
1
TÃTULO: SUWAN: A supervised clustering algorithm with attributed networks
AUTORES: Santos, Barbara; Campos, Pedro ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTELLIGENT DATA ANALYSIS, VOLUME: 27, NÚMERO: 2
AUTORES: Santos, Barbara; Campos, Pedro ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTELLIGENT DATA ANALYSIS, VOLUME: 27, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Bronchiectasis as a prognostic factor in patients with alpha 1 antitrypsin deficiency? Full Text
AUTORES: Dias Ferraz, Maria Beatriz; Oliveira, Tiago; Ramos, Barbara; Sucena, Maria; Sanches, Ines; Lacerda, Catarina; Marcoa, Raquel; Pascoal, Ivone;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Annual congress of the European-Respiratory-Society (ERS) in EUROPEAN RESPIRATORY JOURNAL, VOLUME: 62
AUTORES: Dias Ferraz, Maria Beatriz; Oliveira, Tiago; Ramos, Barbara; Sucena, Maria; Sanches, Ines; Lacerda, Catarina; Marcoa, Raquel; Pascoal, Ivone;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Annual congress of the European-Respiratory-Society (ERS) in EUROPEAN RESPIRATORY JOURNAL, VOLUME: 62
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Enhancing a 3D Printer with Online Access Full Text
AUTORES: Tiago Faustino Andrade; Abreu, P ; Maria Teresa Restivo ; Maria de Fátima Chouzal ; Santos, BF; José Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: iJIM, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
AUTORES: Tiago Faustino Andrade; Abreu, P ; Maria Teresa Restivo ; Maria de Fátima Chouzal ; Santos, BF; José Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: iJIM, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
4
TÃTULO: ANTILISTERIAL ACTIVE COMPOUND FROM LACTIC ACID BACTERIA PRESENT ON FRESH ICEBERG LETTUCE
AUTORES: Ramos, B; Ferreira, V; Brandao, TRS; Teixeira, P; Silva, CLM;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 45, NÚMERO: 3
AUTORES: Ramos, B; Ferreira, V; Brandao, TRS; Teixeira, P; Silva, CLM;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 45, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Nutritional and phytochemical composition of Annona cherimola Mill. fruits and by-products: Potential health benefits Full Text
AUTORES: Tania Goncalves Albuquerque; Filipa Santos; Ana Sanches Silva; Beatriz B Oliveira ; Ana Cristina Bento; Helena S Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 193
AUTORES: Tania Goncalves Albuquerque; Filipa Santos; Ana Sanches Silva; Beatriz B Oliveira ; Ana Cristina Bento; Helena S Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 193
INDEXADO EM: WOS CrossRef
6
TÃTULO: A remote experiment vs. hands-on
AUTORES: Tiago Faustino Andrade ; Maria Teresa Restivo ; Manuel Rodrigues Quintas; Bruno Filipe Santos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Conference on 3rd Experiment International Conference Online Experimentation in PROCEEDINGS OF 2015 3RD EXPERIMENT AT INTERNATIONAL CONFERENCE (EXP AT'15)
AUTORES: Tiago Faustino Andrade ; Maria Teresa Restivo ; Manuel Rodrigues Quintas; Bruno Filipe Santos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Conference on 3rd Experiment International Conference Online Experimentation in PROCEEDINGS OF 2015 3RD EXPERIMENT AT INTERNATIONAL CONFERENCE (EXP AT'15)
7
TÃTULO: Balsamic vinegar from Modena: An easy and effective approach to reduce Listeria monocytogenes from lettuce Full Text
AUTORES: Ramos, B; Brandao, TRS; Teixeira, P; Silva, CLM;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 42
AUTORES: Ramos, B; Brandao, TRS; Teixeira, P; Silva, CLM;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 42
8
TÃTULO: Online Material Testing Tutorial Contribution for Knowledge Integration
AUTORES: Maria Teresa Restivo ; Tiago Faustino Andrade ; Bruno Santos; Jose Couto Marques;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Proceedings 2014 International Conference on Interactive Collaborative Learning (ICL) in 2014 INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERACTIVE COLLABORATIVE LEARNING (ICL)
AUTORES: Maria Teresa Restivo ; Tiago Faustino Andrade ; Bruno Santos; Jose Couto Marques;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Proceedings 2014 International Conference on Interactive Collaborative Learning (ICL) in 2014 INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERACTIVE COLLABORATIVE LEARNING (ICL)
9
TÃTULO: On the use of a 3D printer in mechatronics projects
AUTORES: Abreu, P ; Maria Teresa Restivo ; Manuel Rodrigues Quintas; Maria de Fatima Chouzal ; Bruno Filipe Santos; Jose Rodrigues; Tiago Faustino Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Proceedings 2014 International Conference on Interactive Collaborative Learning (ICL) in 2014 INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERACTIVE COLLABORATIVE LEARNING (ICL)
AUTORES: Abreu, P ; Maria Teresa Restivo ; Manuel Rodrigues Quintas; Maria de Fatima Chouzal ; Bruno Filipe Santos; Jose Rodrigues; Tiago Faustino Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Proceedings 2014 International Conference on Interactive Collaborative Learning (ICL) in 2014 INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERACTIVE COLLABORATIVE LEARNING (ICL)
10
TÃTULO: Fresh fruits and vegetables-An overview on applied methodologies to improve its quality and safety Full Text
AUTORES: Ramos, B; Miller, FA ; Brandao, TRS; Teixeira, P ; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 20
AUTORES: Ramos, B; Miller, FA ; Brandao, TRS; Teixeira, P ; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 20