Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria de Fatima Marques Alves Miller
AuthID:
R-000-B1S
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (7)
Review (1)
Year Start - End:
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 8
1
TÃTULO:
A Review on Ozone-Based Treatments for Fruit and Vegetables Preservation
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Cristina L M Silva
;
Teresa R S Brandao
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD ENGINEERING REVIEWS,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
2
TÃTULO:
Fresh fruits and vegetables-An overview on applied methodologies to improve its quality and safety
Full Text
AUTORES:
Ramos, B
;
Miller, FA
;
Brandao, TRS
;
Teixeira, P
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES,
VOLUME:
20
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Heat inactivation of Listeria innocua in broth and food products under non-isothermal conditions
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Barbara F Ramos
;
Maria M Gil
;
Teresa R S Brandao
;
Paula Teixeira
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
4
TÃTULO:
On the Use of the Gompertz Model to Predict Microbial Thermal Inactivation Under Isothermal and Non-Isothermal Conditions
Full Text
AUTORES:
Maria M Gil
;
Fatima A Miller
;
Teresa R S Brandao
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD ENGINEERING REVIEWS,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
Comparison of recovery methods for the enumeration of injured Listeria innocua cells under isothermal and non-isothermal treatments
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Barbara Ramos
;
Teresa R S Brandao
;
Paula Teixeira
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Influence of pH, type of acid and recovery media on the thermal inactivation of Listeria innocua
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Barbara Ramos
;
Maria M Gil
;
Teresa R S Brandao
;
Paula Teixeira
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
133,
NÚMERO:
1-2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Sigmoidal thermal inactivation kinetics of Listeria innocua in broth: Influence of strain and growth phase
Full Text
AUTORES:
Fatima A Miller
;
Maria M Gil
;
Teresa R S Brandao
;
Paula Teixeira
;
Cristina L M Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
20,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
8
TÃTULO:
Recovery of heat-injured Listeria innocua
AUTORES:
Miller, FA
;
Brandao, TRS
;
Teixeira, P
;
Silva, CLM
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
19th International ICFMH Symposium on Food Micro
in
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
112,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service