Herminia Dominguez
AuthID: R-00F-X9J
1
TÃTULO: Seasonal and spatial compositional variation of the red algae <i>Mastocarpus stellatus</i> from the Northern coast of Portugal Full Text
AUTORES: Sanz, Vanesa; Dolores Torres, Maria; Dominguez, Herminia; Sousa PInto, Isabel ; Costa, Isabel; Guedes, A. Catarina ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 35, NÚMERO: 1
AUTORES: Sanz, Vanesa; Dolores Torres, Maria; Dominguez, Herminia; Sousa PInto, Isabel ; Costa, Isabel; Guedes, A. Catarina ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 35, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Functional Ingredients from Algae for Foods and Nutraceuticals, Second Edition
AUTORES: Herminia Dominguez; Leonel Pereira; Stefan Kraan;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Functional Ingredients from Algae for Foods and Nutraceuticals, Second Edition
AUTORES: Herminia Dominguez; Leonel Pereira; Stefan Kraan;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Functional Ingredients from Algae for Foods and Nutraceuticals, Second Edition
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Functional Ingredients from Algae for Foods and Nutraceuticals
AUTORES: Herminia Dominguez;
PUBLICAÇÃO: 2023
AUTORES: Herminia Dominguez;
PUBLICAÇÃO: 2023
INDEXADO EM: Openlibrary
4
TÃTULO: Comparative evaluation of physicochemical profile and bioactive properties of red edible seaweed Chondrus crispus subjected to different drying methods Full Text
AUTORES: Lopez Hortas, L.; Caleja, C.; Pinela, J.; Petrovic, J.; Sokovic, M.; Ferreira, I. C. F. R.; Torres, M. D.; Dominguez, H.; Pereira, E.; Barros, L.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 383
AUTORES: Lopez Hortas, L.; Caleja, C.; Pinela, J.; Petrovic, J.; Sokovic, M.; Ferreira, I. C. F. R.; Torres, M. D.; Dominguez, H.; Pereira, E.; Barros, L.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 383
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Bioactive properties of Acacia dealbata flowers extracts
AUTORES: Casas, MP; Conde, E; Ribeiro, D; Fernandes, E ; Dominguez, H; Torres, MD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
AUTORES: Casas, MP; Conde, E; Ribeiro, D; Fernandes, E ; Dominguez, H; Torres, MD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Biorefinery concept for discarded potatoes: Recovery of starch and bioactive compounds
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Rodriguez, P; Falque, E; Santos, V; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 275
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Rodriguez, P; Falque, E; Santos, V; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 275
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÃTULO: Environmentally friendly processing of Laminaria ochroleuca for soft food applications with bioactive properties Full Text
AUTORES: Fradinho, P; Florez Fernandez, N; Sousa, I; Raymund, A; Dominguez, H; Torres, MD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 32, NÚMERO: 2
AUTORES: Fradinho, P; Florez Fernandez, N; Sousa, I; Raymund, A; Dominguez, H; Torres, MD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 32, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Improving the nutritional performance of gluten-free pasta with potato peel autohydrolysis extract Full Text
AUTORES: Fradinho, P; Oliveira, A; Dominguez, H; Torres, MD; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 63
AUTORES: Fradinho, P; Oliveira, A; Dominguez, H; Torres, MD; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 63
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÃTULO: Rheology of Bioactive Hydrogels Formulated with Valuable Fractions from Discarded Potatoes
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 7th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) of the Spanish-Group-of-Rheology (GER) and Portuguese-Society-of-Rheology (SPR) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY (IBEREO 2019)
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 7th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) of the Spanish-Group-of-Rheology (GER) and Portuguese-Society-of-Rheology (SPR) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY (IBEREO 2019)
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÃTULO: Algae Polysaccharides' Chemical Characterization and their Role in the Inflammatory Process
AUTORES: Noelia Florez; Maria J Jesus Gonzalez Munoz; Daniela Ribeiro; Eduarda Fernandes ; Herminia Dominguez; Marisa Freitas;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY, VOLUME: 24, NÚMERO: 2
AUTORES: Noelia Florez; Maria J Jesus Gonzalez Munoz; Daniela Ribeiro; Eduarda Fernandes ; Herminia Dominguez; Marisa Freitas;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY, VOLUME: 24, NÚMERO: 2