1
TÍTULO: Microfluidics potential for developing food-grade microstructures through emulsification processes and their application
AUTORES: Clara Fuciños; Andrea Rodríguez-Sanz; Esther García-Caamaño; Esteban Gerbino; Ana Torrado; Andrea Gómez-Zavaglia; María L Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Food Research International, VOLUME: 172
INDEXADO EM: CrossRef: 3
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2
TÍTULO: Nano and Microengineered Structures for Enhanced Stability and Controlled Release of Bioactive Compounds
AUTORES: Cerqueira, MA; Gonçalves, C; Fuciños, C; Patel, AR; Oliveira, SM; Martins, AJ; Azevedo, MA; Pastrana, LM;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Engineering Series
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
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3
TÍTULO: Development and sensory test of a dairy product with ACE inhibitory and antioxidant peptides produced at a pilot plant scale
AUTORES: Natalia Estévez; Clara Fuciños; Andrea Rodríguez Sanz; María L Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 394
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 4
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4
TÍTULO: Extraction of the wheat straw hemicellulose fraction assisted by commercial endo-xylanases. Role of the accessory enzyme activities
AUTORES: Andrea Rodríguez Sanz; Clara Fuciños; Ana M Torrado; María L Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Industrial Crops and Products, VOLUME: 179
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Extraction of the wheat straw hemicellulose fraction assisted by commercial endo-xylanases. Role of the accessory enzyme activities
AUTORES: Andrea Rodríguez-Sanz; Clara Fuciños; Ana M Torrado; María L Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Industrial Crops and Products, VOLUME: 179
INDEXADO EM: CrossRef: 23
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6
TÍTULO: Optimisation of bovine β-lactoglobulin hydrolysis using cardosins from dried flowers of Cynara cardunculus
AUTORES: Estévez, N; Fuciños, P; Fuciños, C; Rúa, ML;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 345
INDEXADO EM: Scopus
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7
TÍTULO: Microencapsulation of Lactobacillus plantarum in W/O emulsions of okara oil and block-copolymers of poly(acrylic acid) and pluronic using microfluidic devices
AUTORES: Quintana, G; Gerbino, E; Alves, P; Simoes, PN; Rua, ML; Fucinos, C; Gomez Zavaglia, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 140
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 25
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8
TÍTULO: Biofunctionality assessment of α-lactalbumin nanotubes
AUTORES: Fuciños, C; Estévez, N; Pastrana, L; Tovar, CA; Rúa, ML;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Hydrocolloids, VOLUME: 117
INDEXADO EM: Scopus
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9
TÍTULO: Optimisation of bovine β-lactoglobulin hydrolysis using cardosins from dried flowers of Cynara cardunculus
AUTORES: Natalia Estévez; Pablo Fuciños; Clara Fuciños; María Luisa Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 345
INDEXADO EM: CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Biofunctionality assessment of α-lactalbumin nanotubes
AUTORES: Clara Fuciños; Natalia Estévez; Lorenzo Pastrana; Clara A Tovar; María Luisa Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Hydrocolloids, VOLUME: 117
INDEXADO EM: CrossRef: 17
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