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TÍTULO: Characterization of Polyphenols-Protein Interactions: From Chemistry to Food Technology and Human Nutrition
AUTORES: Catarina Ribeiro; Elisa Brandão; Carlo Bravo; Ricardo Dias; Victor de Freitas; Susana Soares; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Methods and Protocols in Food Science - Extraction, Characterization, and Functional Assessment of Bioactive Compounds
INDEXADO EM: CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: Interactions between Beer Compounds and Human Salivary Proteins: Insights toward Astringency and Bitterness Perception  Full Text
AUTORES: Goncalves, Leonor; Jesus, Monica; Brandao, Elsa; Magalhaes, Paulo; Mateus, Nuno ; Freitas, Victor de ; Soares, Susana ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: Unlocking the Potential of Spent Coffee Grounds as a Source of Humic-like Substances with High Antioxidant Capacity
AUTORES: Bravo, Carlo; Perez Gregorio, Rosa; Pellegrini, Elisa; Contin, Marco; Brandao, Elsa; Ramos, Rui Miguel ; Martin Neto, Ladislau; de Nobili, Maria; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
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TÍTULO: Wine astringent compounds monitored by an electrochemical biosensor  Full Text
AUTORES: Costa, Joana J.; Moreira, Felismina T. C.; Soares, Susana ; Branda, Elsa; Mateus, Nuno ; De Freitas, Victor ; Sales, M. Goreti F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 395
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5