Elsa Judite Ferreira Azevedo Brandão
AuthID: R-00J-S7F
1
TÃTULO: First Insight into Lignin Valorization as a Promising Biopolymer for the Modulation of the Physicochemical Properties of Port Wine Full Text
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Brandao, Elsa; Pinto, Joana; de Pinho, Paula Guedes ; Costa, Carina A. E. ; Rodrigues, Alirio E.; Michelin, Michele; Soares, Susana; de Freitas, Victor; Mateus, Nuno; Oliveira, Joana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 72, NÚMERO: 38
AUTORES: Pereira, Ana Rita; Brandao, Elsa; Pinto, Joana; de Pinho, Paula Guedes ; Costa, Carina A. E. ; Rodrigues, Alirio E.; Michelin, Michele; Soares, Susana; de Freitas, Victor; Mateus, Nuno; Oliveira, Joana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 72, NÚMERO: 38
2
TÃTULO: Characterization of Polyphenols-Protein Interactions: From Chemistry to Food Technology and Human Nutrition
AUTORES: Catarina Ribeiro; Elisa Brandão; Carlo Bravo; Ricardo Dias; Victor de Freitas; Susana Soares; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Methods and Protocols in Food Science - Extraction, Characterization, and Functional Assessment of Bioactive Compounds
AUTORES: Catarina Ribeiro; Elisa Brandão; Carlo Bravo; Ricardo Dias; Victor de Freitas; Susana Soares; Rosa Pérez-Gregorio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Methods and Protocols in Food Science - Extraction, Characterization, and Functional Assessment of Bioactive Compounds
3
TÃTULO: Interactions between Beer Compounds and Human Salivary Proteins: Insights toward Astringency and Bitterness Perception Full Text
AUTORES: Goncalves, Leonor; Jesus, Monica; Brandao, Elsa; Magalhaes, Paulo; Mateus, Nuno ; Freitas, Victor de ; Soares, Susana ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 6
AUTORES: Goncalves, Leonor; Jesus, Monica; Brandao, Elsa; Magalhaes, Paulo; Mateus, Nuno ; Freitas, Victor de ; Soares, Susana ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 6
4
TÃTULO: Unlocking the Potential of Spent Coffee Grounds as a Source of Humic-like Substances with High Antioxidant Capacity
AUTORES: Bravo, Carlo; Perez Gregorio, Rosa; Pellegrini, Elisa; Contin, Marco; Brandao, Elsa; Ramos, Rui Miguel ; Martin Neto, Ladislau; de Nobili, Maria; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
AUTORES: Bravo, Carlo; Perez Gregorio, Rosa; Pellegrini, Elisa; Contin, Marco; Brandao, Elsa; Ramos, Rui Miguel ; Martin Neto, Ladislau; de Nobili, Maria; de Freitas, Victor ; Soares, Susana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
5
TÃTULO: Wine astringent compounds monitored by an electrochemical biosensor Full Text
AUTORES: Costa, Joana J.; Moreira, Felismina T. C.; Soares, Susana ; Branda, Elsa; Mateus, Nuno ; De Freitas, Victor ; Sales, M. Goreti F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 395
AUTORES: Costa, Joana J.; Moreira, Felismina T. C.; Soares, Susana ; Branda, Elsa; Mateus, Nuno ; De Freitas, Victor ; Sales, M. Goreti F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 395