Ana Luísa Jardim Martins Rodrigues
AuthID: R-001-ZXT
1
TÃTULO: Modulating process parameters to change physical properties of bigels for food applications
AUTORES: Fasolin, LH; Martins, AJ; Cerqueira, MA; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Structure, VOLUME: 28
AUTORES: Fasolin, LH; Martins, AJ; Cerqueira, MA; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Structure, VOLUME: 28
2
TÃTULO: Evaluation of linseed oil oleogels to partially replace pork backfat in fermented sausages Full Text
AUTORES: Franco, D; Martins, AJ; Lopez Pedrouso, M; Cerqueira, MA; Purrinos, L; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA ; Zapata, C; Lorenzo, JM;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
AUTORES: Franco, D; Martins, AJ; Lopez Pedrouso, M; Cerqueira, MA; Purrinos, L; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA ; Zapata, C; Lorenzo, JM;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Perspective on oleogelator mixtures, structure design and behaviour towards digestibility of oleogels
AUTORES: Okuro, PK; Martins, AJ; Vicente, AA ; Cunha, RL;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE, VOLUME: 35
AUTORES: Okuro, PK; Martins, AJ; Vicente, AA ; Cunha, RL;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE, VOLUME: 35
4
TÃTULO: Hybrid gels: Influence of oleogel/hydrogel ratio on rheological and textural properties Full Text
AUTORES: Martins, AJ; Silva, P; Maciel, F; Pastrana Martinez, L.M.; Cunha, RL; Cerqueira, MA; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 116
AUTORES: Martins, AJ; Silva, P; Maciel, F; Pastrana Martinez, L.M.; Cunha, RL; Cerqueira, MA; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 116
5
TÃTULO: Sterol-based oleogels' characterization envisioning food applications Full Text
AUTORES: Martins, AJ; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Cunha, RL; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 99, NÚMERO: 7
AUTORES: Martins, AJ; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Cunha, RL; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 99, NÚMERO: 7
6
TÃTULO: Strategy towards Replacing Pork Backfat with a Linseed Oleogel in Frankfurter Sausages and Its Evaluation on Physicochemical, Nutritional, and Sensory Characteristics
AUTORES: Franco, D; Martins, AJ; Lopez Pedrouso, M; Purrinos, L; Cerqueira, MA; Vicente, AA ; Pastrana Martinez, L.M.; Zapata, C; Lorenzo, JM;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 9
AUTORES: Franco, D; Martins, AJ; Lopez Pedrouso, M; Purrinos, L; Cerqueira, MA; Vicente, AA ; Pastrana Martinez, L.M.; Zapata, C; Lorenzo, JM;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 9
7
TÃTULO: Omega-3 and Polyunsaturated Fatty Acids-Enriched Hamburgers Using Sterol-Based Oleogels Full Text
AUTORES: Martins, AJ; Lorenzo, JM; Franco, D; Vicente, AA ; Cunha, RL; Pastrana Martinez, L.M.; Qui?ones, J; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 121, NÚMERO: 11
AUTORES: Martins, AJ; Lorenzo, JM; Franco, D; Vicente, AA ; Cunha, RL; Pastrana Martinez, L.M.; Qui?ones, J; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 121, NÚMERO: 11
8
TÃTULO: Emotional intelligence: Telling the history and discovering the models
AUTORES: Rodrigues, AL; Machado, C;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Emotional Intelligence and Neuro-Linguistic Programming: New Insights for Managers and Engineers
AUTORES: Rodrigues, AL; Machado, C;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Emotional Intelligence and Neuro-Linguistic Programming: New Insights for Managers and Engineers
INDEXADO EM: Scopus
9
TÃTULO: Edible oleogels: an opportunity for fat replacement in foods
AUTORES: Martins, AJ; Vicente, AA ; Cunha, RL; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
AUTORES: Martins, AJ; Vicente, AA ; Cunha, RL; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: Reflexões arquitectónicas. nas minhas viagens = Architectural reflections : in my travels
AUTORES: Ana Luísa Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2018
AUTORES: Ana Luísa Rodrigues;
PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: Openlibrary