Sergio Victor Pires Barreira
AuthID: R-002-1JG
1
TÃTULO: Genotype-first approach to identify associations between CDH1 germline variants and cancer phenotypes: a multicentre study by the European Reference Network on Genetic Tumour Risk Syndromes Full Text
AUTORES: Garcia Pelaez, Jose; Barbosa Matos, Rita; Lobo, Silvana; Dias, Alexandre; Garrido, Luzia; Castedo, Sergio; Sousa, Sonia; Pinheiro, Hugo; Sousa, Liliana ; Monteiro, Rita; Maqueda, Joaquin J.; Fernandes, Susana; Carneiro, Fatima ; Pinto, Nadia ; Lemos, Carolina ; Pinto, Carla; Teixeira, Manuel R. ; Aretz, Stefan; Bajalica Lagercrantz, Svetlana; Balmana, Judith; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LANCET ONCOLOGY, VOLUME: 24, NÚMERO: 1
AUTORES: Garcia Pelaez, Jose; Barbosa Matos, Rita; Lobo, Silvana; Dias, Alexandre; Garrido, Luzia; Castedo, Sergio; Sousa, Sonia; Pinheiro, Hugo; Sousa, Liliana ; Monteiro, Rita; Maqueda, Joaquin J.; Fernandes, Susana; Carneiro, Fatima ; Pinto, Nadia ; Lemos, Carolina ; Pinto, Carla; Teixeira, Manuel R. ; Aretz, Stefan; Bajalica Lagercrantz, Svetlana; Balmana, Judith; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LANCET ONCOLOGY, VOLUME: 24, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Metabolic syndrome in human immunodeficiency virus-infected patients
AUTORES: Duro, M; Manso, MC; Barreira, S; Rebelo, I ; Rui Medeiros ; Almeida, C;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF STD & AIDS, VOLUME: 29, NÚMERO: 11
AUTORES: Duro, M; Manso, MC; Barreira, S; Rebelo, I ; Rui Medeiros ; Almeida, C;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF STD & AIDS, VOLUME: 29, NÚMERO: 11
3
TÃTULO: Impact of boiling on phytochemicals and antioxidant activity of green vegetables consumed in the Mediterranean diet
AUTORES: Ana F Vinha; Rita C. Alves ; Sergio V P Barreira; Anabela S G Costa; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
AUTORES: Ana F Vinha; Rita C. Alves ; Sergio V P Barreira; Anabela S G Costa; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Effect of peel and seed removal on the nutritional value and antioxidant activity of tomato (Lycopersicon esculentum L.) fruits Full Text
AUTORES: Ana F Vinha ; Rita C. Alves ; Sergio V P Barreira; Ana Castro ; Anabela S G Costa; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 1
AUTORES: Ana F Vinha ; Rita C. Alves ; Sergio V P Barreira; Ana Castro ; Anabela S G Costa; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Organic versus conventional tomatoes: Influence on physicochemical parameters, bioactive compounds and sensorial attributes Full Text
AUTORES: Ana F Vinha; Sergio V P Barreira; Anabela S G Costa; Rita C. Alves ; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 67
AUTORES: Ana F Vinha; Sergio V P Barreira; Anabela S G Costa; Rita C. Alves ; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 67
6
TÃTULO: Carbohydrate Hydrogels with Stabilized Phage Particles for Bacterial Biosensing: Bacterium Diffusion Studies Full Text
AUTORES: Victor M Balcao; Sergio V P Barreira; Thiago M Nunes; Marco V Chaud; Matthieu Tubino; Marta M D C Vila;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 172, NÚMERO: 3
AUTORES: Victor M Balcao; Sergio V P Barreira; Thiago M Nunes; Marco V Chaud; Matthieu Tubino; Marta M D C Vila;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 172, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÃTULO: Pre-meal tomato (Lycopersicon esculentum) intake can have anti-obesity effects in young women?
AUTORES: Ana F Vinha; Sergio V P Barreira; Anabela S G Costa; Rita C. Alves ; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 65, NÚMERO: 8
AUTORES: Ana F Vinha; Sergio V P Barreira; Anabela S G Costa; Rita C. Alves ; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 65, NÚMERO: 8
8
TÃTULO: Comparison Between the Phytochemical and Antioxidant Properties of Plants Used in Plant Infusions for Medicinal Purposes Full Text
AUTORES: Ana F Vinha; Sérgio V P Barreira; Ana Castro ; Marisa Machado;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 11
AUTORES: Ana F Vinha; Sérgio V P Barreira; Ana Castro ; Marisa Machado;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 11
9
TÃTULO: Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Properties of the Angolan Cymbopogon Citratus Essential Oil With a View to Its Utilization as Food Biopreservative Full Text
AUTORES: Marta O Soares; Ana F Vinha; Sérgio V P Barreira; Filipe Coutinho; Sérgio Aires-Gonçalves; Maria B P P Oliveira ; Pedro C Pires; Ana Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 7
AUTORES: Marta O Soares; Ana F Vinha; Sérgio V P Barreira; Filipe Coutinho; Sérgio Aires-Gonçalves; Maria B P P Oliveira ; Pedro C Pires; Ana Castro ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Journal of Agricultural Science - JAS, VOLUME: 5, NÚMERO: 7
10
TÃTULO: Carbohydrate Hydrogels with Stabilized Phage Particles for Bacterial Biosensing: Bacterium Diffusion Studies Full Text
AUTORES: Victor M Balcão; Sérgio V P Barreira; Thiago M Nunes; Marco V Chaud; Matthieu Tubino; Marta M D C Vila;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Appl Biochem Biotechnol - Applied Biochemistry and Biotechnology, VOLUME: 172, NÚMERO: 3
AUTORES: Victor M Balcão; Sérgio V P Barreira; Thiago M Nunes; Marco V Chaud; Matthieu Tubino; Marta M D C Vila;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Appl Biochem Biotechnol - Applied Biochemistry and Biotechnology, VOLUME: 172, NÚMERO: 3