Amilcar Manuel Lopes Antonio
AuthID: R-002-28E
1
TÃTULO: Target specific post-harvest treatment by gamma radiation for the microbial safety of dried Melissa officinalis and Aloysia citrodora Full Text
AUTORES: Meneses, M; Antonio, AL; Verde, SC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: APPLIED RADIATION AND ISOTOPES, VOLUME: 168
AUTORES: Meneses, M; Antonio, AL; Verde, SC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: APPLIED RADIATION AND ISOTOPES, VOLUME: 168
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Stability of total folates/vitamin B-9 in irradiated watercress and buckler sorrel during refrigerated storage Full Text
AUTORES: Jose Pinela ; Patricia Morales; Sandra Cabo Verde; Amilcar L Antonio; Ana Maria Carvalho; Beatriz B P P Oliveira ; Montana Camara; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 274
AUTORES: Jose Pinela ; Patricia Morales; Sandra Cabo Verde; Amilcar L Antonio; Ana Maria Carvalho; Beatriz B P P Oliveira ; Montana Camara; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 274
3
TÃTULO: Food Irradiation Chemistry
AUTORES: Fernandes, A; Pereira, C; Antonio, AL; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Food Chemistry, Function and Analysis, VOLUME: 2018-January, NÚMERO: 4
AUTORES: Fernandes, A; Pereira, C; Antonio, AL; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Food Chemistry, Function and Analysis, VOLUME: 2018-January, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus
4
TÃTULO: Chemical Methods
AUTORES: Barreira, JCM; Antonio, AL; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Food Chemistry, Function and Analysis, VOLUME: 2018-January, NÚMERO: 4
AUTORES: Barreira, JCM; Antonio, AL; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Food Chemistry, Function and Analysis, VOLUME: 2018-January, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus
5
TÃTULO: Methods Combined with Irradiation for Food Preservation
AUTORES: Pinela, J ; Antonio, AL; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Food Chemistry, Function and Analysis, VOLUME: 2018-January, NÚMERO: 4
AUTORES: Pinela, J ; Antonio, AL; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Food Chemistry, Function and Analysis, VOLUME: 2018-January, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
6
TÃTULO: Introduction
AUTORES: Antonio, AL; Cabo Verde, S; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Food Chemistry, Function and Analysis, VOLUME: 2018-January, NÚMERO: 4
AUTORES: Antonio, AL; Cabo Verde, S; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Food Chemistry, Function and Analysis, VOLUME: 2018-January, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus
7
TÃTULO: Evaluation of gamma-irradiated aromatic herbs: Chemometric study of samples submitted to extended storage periods Full Text
AUTORES: Eliana Pereira; Amilcar L Antonio; Joao C M Barreira; Sandra Cabo Verde; Lillian Barros; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 111
AUTORES: Eliana Pereira; Amilcar L Antonio; Joao C M Barreira; Sandra Cabo Verde; Lillian Barros; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 111
8
TÃTULO: Effect of gamma irradiation and extended storage on selected chemical constituents and antioxidant activities of sliced mushroom Full Text
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Tugba Gunaydi; Hasan Alkan; Amilcar L Antonio; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FAO/IAEA International Symposium on Food Safety and Quality - Applications of Nuclear and Related Techniques in FOOD CONTROL, VOLUME: 72
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Tugba Gunaydi; Hasan Alkan; Amilcar L Antonio; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FAO/IAEA International Symposium on Food Safety and Quality - Applications of Nuclear and Related Techniques in FOOD CONTROL, VOLUME: 72
9
TÃTULO: Electron-beam irradiation as an alternative to preserve nutritional, chemical and antioxidant properties of dried plants during extended storage periods Full Text
AUTORES: Eliana Pereira; Amilcar L Antonio; Andrzej Rafalski; Joao C M Barreira; Lillian Barros; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 82
AUTORES: Eliana Pereira; Amilcar L Antonio; Andrzej Rafalski; Joao C M Barreira; Lillian Barros; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 82
10
TÃTULO: Ellagitannin-rich bioactive extracts of Tuberaria lignosa: insights into the radiation-induced effects in the recovery of high added-value compounds
AUTORES: Jose Pinela; Prieto, MA; Amilcar L Antonio; Ana Maria Carvalho; Beatriz B P P Oliveira ; Lillian Barros; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
AUTORES: Jose Pinela; Prieto, MA; Amilcar L Antonio; Ana Maria Carvalho; Beatriz B P P Oliveira ; Lillian Barros; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 7