1
TÍTULO: Production and characterization of powder from drone brood of honeybees (Apis mellifera)
AUTORES: Goncalves, Joao C.; Vouga, Beatriz; Costa, Cristina A.; Goncalves, Fernando; Coelho, Catarina; Guine, Raquel P. F.; Correia, Paula M. R.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED FOOD RESEARCH, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
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2
TÍTULO: Consumer Knowledge about Dietary Relevance of Fruits and Vegetables: A Study Involving Participants from Portugal and France
AUTORES: Le Turc, Nolwenn; Silva, Ana Jaquelina; Florenca, Sofia G.; Raposo, Antonio; Goncalves, Joao Carlos; Lima, Maria Joao; Teixeira Lemos, Edite; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 2
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3
TÍTULO: Milk: A Nutritive and Healthy Food? Consumer Perspective from French and Portuguese Participants
AUTORES: Brejon, Marius; Tavares, Francisca; Florenca, Sofia G.; Goncalves, Joao Carlos; Barroca, Maria Joao; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 9
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4
TÍTULO: Insect flour as milk protein substitute in fermented dairy products
AUTORES: Neves, Vitor; Campos, Lara; Ribeiro, Nuno; Costa, Rui; Correia, Paula; Goncalves, Joao; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 60
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5
TÍTULO: Exploring prebiotic properties and its probiotic potential of new formulations of soy milk-derived beverages
AUTORES: Rana, Ananya; Taneja, Neetu Kumra; Raposo, Antonio; Alarifi, Sehad N.; Teixeira Lemos, Edite; Lima, Maria Joao; Goncalves, Joao Carlos; Dhewa, Tejpal;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 15
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6
TÍTULO: NITRIC OXIDE-MEDIATED REDOX CYCLES IN THE BRAIN SUPPORTING NEUROVASCULAR COUPLING AND COGNITIVE ENHANCEMENT  Full Text
AUTORES: Laranjinha, Joao; Goncalves, Joao; Lourenco, Catia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Annual Meeting of the Society-for-Free-Radical-Research-Europe (SFRR-E) in FREE RADICAL BIOLOGY AND MEDICINE, VOLUME: 218
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TÍTULO: Knowledge about consumption of milk: Study involving consumers from two European Countries - France and Portugal
AUTORES: Brejon, Marius; Tavares, Francisca; Florenca, Sofia G.; Goncalves, Joao Carlos; Barroca, Maria Joao; Guine, Raquel P. F.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Consumer attitudes and perceptions towards chilled ready-to-eat foods: a multi-national study
AUTORES: Smigic, Nada; Ozilgen, Sibel; Gomez Lopez, Vicente M.; Oses, Sandra Maria; Miloradovic, Zorana; Aleksic, Biljana; Miocinovic, Jelena; Mozina, Sonja Smole; Kuncic, Ajda; Guine, Raquel ; Goncalves, Joao Carlos; Trafialek, Joanna; Czarniecka Skubina, Ewa; Goel, Gunjan; Blazic, Marijana; Herljevic, Dora; Nikolic, Aleksandra; Mujcinovic, Alen; Djekic, Ilija;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY, VOLUME: 18, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
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9
TÍTULO: Breakfast habits and knowledge: Study involving participants from Brazil and Portugal
AUTORES: Raquel F Guiné ; Carolina Gonçalves; Solange Teresinha Carpes; Viviane Laudelino Vieira; Sofia Florença; João Carlos Gonçalves; Ofélia Anjos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Open Agriculture, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Consumers' attitudes toward refrigerated ready-to-eat meat and dairy foods
AUTORES: João Carlos Gonçalves; Raquel F Guiné; Ilija Djekic; Nada Smigic;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Open Agriculture, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
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