Jorge Manuel Figueiredo Coelho Oliveira
AuthID: R-002-A1B
1
TÃTULO: Evaluation of the trade-off between variety, processing, and low-GI claim in ready-to-eat rice
AUTORES: Cabral, Diva; Fonseca, Susana C. ; Rocha, Celia; Moura, Ana P.; Oliveira, Jorge C.; Ana Pinto de Moura ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
AUTORES: Cabral, Diva; Fonseca, Susana C. ; Rocha, Celia; Moura, Ana P.; Oliveira, Jorge C.; Ana Pinto de Moura ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
2
TÃTULO: Online Food Shopping: Determinants and Profile of Portuguese Buyers in the Pandemic Context [LES ACHATS ALIMENTAIRES EN LIGNE: DÉTERMINANTS ET PROFIL DES ACHETEURS PORTUGAIS DANS LE CONTEXTE DE LA PANDÉMIE] [COMPRAS DE ALIMENTOS ON-LINE: DETERMINANTES E PERFIL DOS COMPRADORES PORTUGUESES NO CONTEXTO PANDÊMICO] [COMPRA DE ALIMENTOS EN LÍNEA: DETERMINANTES Y PERFIL DE LOS COMPRADORES EN PORTUGAL DURANTE LA PANDEMIA]
AUTORES: Gomes, S; Lopes, JM; Oliveira, J;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Innovar, VOLUME: 33, NÚMERO: 87
AUTORES: Gomes, S; Lopes, JM; Oliveira, J;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Innovar, VOLUME: 33, NÚMERO: 87
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Design thinking for food: Remote association as a creative tool in the context of the ideation of new rice-based meals
AUTORES: Castanho, Ana; Guerra, Manuela; Brites, Carla; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 31
AUTORES: Castanho, Ana; Guerra, Manuela; Brites, Carla; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 31
4
TÃTULO: Adaptation of the food choice questionnaire using a design thinking approach and application to rice consumption by the major European consumers Full Text
AUTORES: Castanho, Ana; Brites, Carla; Rocha, Celia; Ana Pinto de Moura ; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 110
AUTORES: Castanho, Ana; Brites, Carla; Rocha, Celia; Ana Pinto de Moura ; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 110
5
TÃTULO: Identification of rice flour types with near-infrared spectroscopy associated with PLS-DA and SVM methods Full Text
AUTORES: Pedro Sousa Sampaio; Ana Castanho; Ana Sofia Almeida; Jorge Oliveira; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 246, NÚMERO: 3
AUTORES: Pedro Sousa Sampaio; Ana Castanho; Ana Sofia Almeida; Jorge Oliveira; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 246, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Rice plant pattern as predictor of the milling and cooking quality in breeding programs Full Text
AUTORES: Clemente Ortiz Romero; Ana Sofia Almeida; Shivani Pathania; Catia Silva; Diana Lourenco; Jorge Oliveira; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 30, NÚMERO: 6
AUTORES: Clemente Ortiz Romero; Ana Sofia Almeida; Shivani Pathania; Catia Silva; Diana Lourenco; Jorge Oliveira; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 30, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÃTULO: Rice quality profiling to classify germplasm in breeding programs Full Text
AUTORES: Ana Rita Ferreira; Jorge Oliveira; Shivani Pathania; Ana Sofia Almeida; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, VOLUME: 76
AUTORES: Ana Rita Ferreira; Jorge Oliveira; Shivani Pathania; Ana Sofia Almeida; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, VOLUME: 76
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Modelling the influence of time, temperature and relative humidity conditions on the mass loss rate of fresh oyster mushrooms Full Text
AUTORES: Silvia Azevedo; Luis M Cunha ; Jorge C Oliveira; Pramod V Mahajan; Susana C Fonseca ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 212
AUTORES: Silvia Azevedo; Luis M Cunha ; Jorge C Oliveira; Pramod V Mahajan; Susana C Fonseca ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 212
9
TÃTULO: A quantitative approach to assess the contribution of seals to the permeability of water vapour and oxygen in thermosealed packages
AUTORES: Isabel Reinas; Jorge Oliveira; Joel Pereira; Pramod Mahajan; Fatima Pocas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 7
AUTORES: Isabel Reinas; Jorge Oliveira; Joel Pereira; Pramod Mahajan; Fatima Pocas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 7
10
TÃTULO: Migration of two antioxidants from packaging into a solid food and into Tenax (R) Full Text
AUTORES: Reinas, I; Oliveira, J; Pereira, J; Machado, F; Pocas, MF ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
AUTORES: Reinas, I; Oliveira, J; Pereira, J; Machado, F; Pocas, MF ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 28, NÚMERO: 2