Renan Campos Chisté
AuthID: R-002-XD9
1
TÃTULO: Microencapsulation of anthocyanin-rich extract of grumixama fruits (Eugenia brasiliensis) using non-conventional wall materials and in vitro gastrointestinal digestion
AUTORES: Elivaldo Nunes Modesto Junior; Rosane Patricia Ferreira Chaves; Henrique Silvano Arruda; Felipe Tecchio Borsoi; Glaucia Maria Pastore; Gustavo Araujo Pereira; Renan Campos Chisté; Rosinelson da Silva Pena;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 389
AUTORES: Elivaldo Nunes Modesto Junior; Rosane Patricia Ferreira Chaves; Henrique Silvano Arruda; Felipe Tecchio Borsoi; Glaucia Maria Pastore; Gustavo Araujo Pereira; Renan Campos Chisté; Rosinelson da Silva Pena;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 389
2
TÃTULO: Garcinia macrophylla: a Promising Underutilized Source of Bioactive Compounds in the Amazonia – A Review
AUTORES: Bruno Alves Nogueira; Alberdan Silva Santos; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Plant Foods for Human Nutrition, VOLUME: 79, NÚMERO: 1
AUTORES: Bruno Alves Nogueira; Alberdan Silva Santos; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Plant Foods for Human Nutrition, VOLUME: 79, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Alternative Substrates for the Development of Fermented Beverages Analogous to Kombucha: An Integrative Review
AUTORES: Vinicius Costa Barros; Vanessa Albres Botelho; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Foods, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
AUTORES: Vinicius Costa Barros; Vanessa Albres Botelho; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Foods, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
4
TÃTULO: Effect of cold plasma on carotenoid content and instrumental color of carrot juice: a systematic review and meta-analysis
AUTORES: Danyelly Silva AMORIM; Isabelly Silva AMORIM; Renan Campos CHISTÉ; Fabiano André Narciso FERNANDES; Fabrício Batistin ZANATTA; Helena Teixeira GODOY; José TEIXEIRA FILHO;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Science and Technology, VOLUME: 44
AUTORES: Danyelly Silva AMORIM; Isabelly Silva AMORIM; Renan Campos CHISTÉ; Fabiano André Narciso FERNANDES; Fabrício Batistin ZANATTA; Helena Teixeira GODOY; José TEIXEIRA FILHO;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Science and Technology, VOLUME: 44
5
TÃTULO: Determination of Bioactive Compounds in Buriti Oil by Prediction Models Through Mid-infrared Spectroscopy Full Text
AUTORES: Braian Saimon Frota da Silva; Nelson Rosa Ferreira; Renan Campos Chisté; Cláudio Nahum Alves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Analytical Methods, VOLUME: 17, NÚMERO: 9
AUTORES: Braian Saimon Frota da Silva; Nelson Rosa Ferreira; Renan Campos Chisté; Cláudio Nahum Alves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Analytical Methods, VOLUME: 17, NÚMERO: 9
6
TÃTULO: Betalains from vegetable peels: Extraction methods, stability, and applications as natural food colorants
AUTORES: Ingryd Rodrigues Martins; Luiza Helena da Silva Martins; Renan Campos Chisté; Carolina Siqueira Franco Picone; Maria Regina Sarkis Peixoto Joele;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 195
AUTORES: Ingryd Rodrigues Martins; Luiza Helena da Silva Martins; Renan Campos Chisté; Carolina Siqueira Franco Picone; Maria Regina Sarkis Peixoto Joele;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 195
7
TÃTULO: Oven-Dried Cupuaçu and Bacuri Fruit Pulps as Amazonian Food Resources
AUTORES: Anna Paula Pereira Barbosa-Carvalho; Rosinelson da Silva Pena; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Resources, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
AUTORES: Anna Paula Pereira Barbosa-Carvalho; Rosinelson da Silva Pena; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Resources, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
8
TÃTULO: Stability Kinetics of Anthocyanins of Grumixama Berries (Eugenia brasiliensis Lam.) during Thermal and Light Treatments
AUTORES: Elivaldo Nunes Modesto Junior; Mayara Galvão Martins; Gustavo Araujo Pereira; Renan Campos Chisté; Rosinelson da Silva Pena;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Elivaldo Nunes Modesto Junior; Mayara Galvão Martins; Gustavo Araujo Pereira; Renan Campos Chisté; Rosinelson da Silva Pena;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
9
TÃTULO: Thermal Degradation of Carotenoids from Jambu Leaves (Acmella oleracea) during Convective Drying
AUTORES: Jardilene da Silva Moura; Railson Pontes e Sousa; Luiza Helena da Silva Martins; Carlos Emmerson Ferreira da Costa; Renan Campos Chisté; Alessandra Santos Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
AUTORES: Jardilene da Silva Moura; Railson Pontes e Sousa; Luiza Helena da Silva Martins; Carlos Emmerson Ferreira da Costa; Renan Campos Chisté; Alessandra Santos Lopes;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
10
TÃTULO: Ultrasound-assisted extraction using ethanol efficiently extracted carotenoids from peels of peach palm fruits (Bactris gasipaes Kunth) without altering qualitative carotenoid profile
AUTORES: Jhonathan Vinícius Menezes Silva; Alberdan Silva Santos; Gustavo Araujo Pereira; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Heliyon, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
AUTORES: Jhonathan Vinícius Menezes Silva; Alberdan Silva Santos; Gustavo Araujo Pereira; Renan Campos Chisté;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Heliyon, VOLUME: 9, NÚMERO: 4