1
TÍTULO: Recovery of Bioactive Phenolic Compounds from Cork Industry Waste Using Ultrasound and Microwave Techniques
AUTORES: Azevedo, Joana ; Cassani, Lucia; Oliveira, Joana; Chamorro, Franklin; Simal Gandara, Jesus; Mateus, Nuno; De Freitas, Victor; Prieto, Miguel Angel; Perez Gregorio, Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ACS AGRICULTURAL SCIENCE & TECHNOLOGY
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Cork, a Natural Choice to Wine?
AUTORES: Azevedo, Joana ; Lopes, Paulo; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
7
TÍTULO: Copigmentation of anthocyanins with copigments possessing an acid-base equilibrium in moderately acidic solutions  Full Text
AUTORES: Oliveira, J ; Azevedo, J ; Seco, A; Mendoza, J; Basilio, N; de Freitas, V ; Pina, F;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: DYES AND PIGMENTS, VOLUME: 193
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
8
TÍTULO: On the Limits of Anthocyanins Co-Pigmentation Models and Respective Equations  Full Text
AUTORES: Oliveira, J ; Azevedo, J ; Teixeira, N. ; Araujo, P; de Freitas, V ; Basilio, N; Pina, F;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 69, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
10
TÍTULO: Assessment of oxidation compounds in oaked Chardonnay wines: A GC-MS and H-1 NMR metabolomics approach  Full Text
AUTORES: Joana Pinto; Ana Sofia Oliveira; Joana Azevedo ; Victor De Freitas ; Paulo Lopes; Isabel Roseira; Miguel Cabral; Paula Guedes de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 257
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 27
Página 1 de 3. Total de resultados: 29.