4
TÍTULO: Lipid composition and nutritional quality of intramuscular fat in Charneca-PDO beef  Full Text
AUTORES: Jose M Pestana ; Ana S H Costa; Cristina M Alfaia ; Paulo Costa ; Susana V Martins ; Susana P Alves ; Rui J B Bessa ; Jose A M Prates ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 234, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Nutritional evaluation of the lipid fraction of Iberian red deer (Cervus elaphus hispanicus) tenderloin  Full Text
AUTORES: Quaresma, MAG; Trigo Rodrigues, I; Alves, SP; Martins, SIV ; Barreto, AS ; Bessa, RJB ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 92, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Conjugated linoleic acid reduces permeability and fluidity of adipose plasma membranes from obese Zucker rats  Full Text
AUTORES: Ana P Martins; Paula A Lopes ; Susana V Martins ; Ana Madeira; Nuno C Santos ; Jose A M Prates ; Teresa F Moura ; Graca Soveral ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: BIOCHEMICAL AND BIOPHYSICAL RESEARCH COMMUNICATIONS, VOLUME: 398, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 23.