2
TÍTULO: Thermo-compression molding of chitosan with a deep eutectic mixture for biofilms development  Full Text
AUTORES: Galvis Sanchez, AC; Sousa, AMM; Hilliou, L; Goncalves, MP ; Souza, HKS ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: GREEN CHEMISTRY, VOLUME: 18, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: The Effect of Polymer/ Plasticiser Ratio in Film Forming Solutions on the Properties of Chitosan Films  Full Text
AUTORES: Fundo, JF; Galvis Sanchez, AC; Delgadillo, I; Silva, CLM; Quintas, MAC;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Biophysics, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Sea Salt
AUTORES: Andrea Catalina Galvis-Sánchez; João Almeida Lopes; Ivonne Delgadillo; António O.S.S Rangel;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food Protected Designation of Origin - Methodologies and Applications - Comprehensive Analytical Chemistry
INDEXADO EM: CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Development of a Turbidimetric Sequential Injection System to Monitor the Codfish Desalting Process  Full Text
AUTORES: Santos, IC; Mesquita, RBR; Galvis Sánchez, AC; Delgadillo, I; Rangel, AOSS;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Food Analytical Methods, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Method for analysis dried vine fruits contaminated with ochratoxin A  Full Text
AUTORES: Gauis Sanchez, AC; Barros, AS ; Delgadillo, I ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis in ANALYTICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 617, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
8
TÍTULO: Comparative study of six pear cultivars in terms of their phenolic and vitamin C contents and antioxidant capacity  Full Text
AUTORES: Andrea C Galvis S�nchez; Angel Gil-Izquierdo; Mar�a I Gil;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric., VOLUME: 83, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Effects of controlled atmosphere (CA) storage on pectinmethylesterase (PME) activity and texture of ?Rocha? pears  Full Text
AUTORES: Andrea C Galvis S�nchez; Alcina M?M?B Morais;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture - J. Sci. Food Agric., VOLUME: 82, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID